am luat o tableta de Diane 35, dupa a urmat pauza de 7 zile

05-06-2008
nickky
Nu este medic/terapeut
nickky
Buna! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva: am luat o tableta de Diane 35 dupa, a urmat pauza de 7 zile.am inceput cea de-a doua tableta si vreau sa-mi spuneti de la a cata pastila nu trebuie sa mai folosesc alte metode de contraceptie suplimentara( prezervativ). Multumesc anticipat!
4 comentarii
0
06-06-2008, ora 00:00
vezeteu angela
Nu este medic/terapeut
vezeteu angela
Buna!as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu ceva:acum 3 luni am fost la un ginecolog pt ca ma durea in partea stanga jos, si am fost diagnosticata cu chist de 17mm.Mi-a dat sa iau timp de 3 luni diane 35 dupa care sa ma prezint la control(sa vada daca s-a eliminat).Acum 2 saptamani am terminat tratamentul dar nu am reusit sa ajung la control.De vreo saptamana si ceva am o scurgere cremoasa care a inceput intai cu o culoare roz dupa care acum a juns sa fie maronie.in aceste 2 sapt am avut contact sexual neprotejat.e posibil sa fiu insarcinata?ma doare putin si burta.de ce am scurgerea asta?Va rog sa imi mraspundeti cat mai repede. Va multumesc anticipat.
0
06-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
pt nickky: Nu este foarte limpede in ce perioada a ciclului ati inceput sa luati Diane 35. Ca sa fiti sigura ca totul e OK, considerati ca sunteti protejata dupa 7 zile de administrare.

pt vezeteu angela: este foarte improbabil ca semnele descrise sa fie sarcina, e mult mai probabil sa fie o sangerare datorita intreruperii anticonceptionalului. Acum aveti un motiv in plus sa va duceti la control.
0
06-06-2008, ora 00:00
nickky
Nu este medic/terapeut
nickky
prima tableta am inceput sa o iau chiar din prima zi de ciclu iar pe cea de a doua tableta am inceput-o in a 4 a zi.care este perioada mai exact in care isi face efectul diane 35?
0
07-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este necesar sa luati o tableta pe zi, in fiecare zi la aceeasi ora. Dupa 7 zile de tratament adminsitrat in acest mod, considerati ca sunteti sub protectie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •