am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile

02-09-2008
cretzulina
Nu este medic/terapeut
cretzulina
eu si prietenul meu suntem amandoi virgini.intr-o seara ne-am "jucat" iar el si-a frecat mana de penis apoi cu aceias mana a pus mana pe vaginul meu.am citit k totusi acolo se gaseste un lichid ce contine spermatozoizi si e posibil sa mi fi introdus in vagin. plus k am si stat deasupra lui fara sa facem sex calumea. a doua zi am inceput sa citesc pe net si m-am speriat k ar fi posibil sa raman asa k am luat postinor 2.am inteles k dupa 5 zile trebuia sa imi vina ciclul dar au trecut 7 zile si nimik.doar niste scurgeri maroni si ieri cateva rosi.in rest maro.dar nu pot spune k e menstruatie.am inteles k trebuia sa imi vina k si cum as fi pe stop.intentionez sa fac testul de sarcina.voi ce credeti?as putea fi insarcinata avand in vedere k am luat si pastila si mai sunt si virgina pe deasupra? oare trebuia sa imi vina ciclu normal sau sunt de ajuns aceste scurgeri maro???
4 comentarii
0
02-09-2008, ora 00:00
mameha_89
Nu este medic/terapeut
mameha_89
stai linistita k nu esti insarcinata cretzulina, VREAU SI EU SA STIU VA ROG DUPA CAT TIMP DE LA PRIMA ADMINISTRARE POT SA FAC SEX NEPROTEJAT??
0
02-09-2008, ora 00:00
cretzulina
Nu este medic/terapeut
cretzulina
ms... eo nu stiu... :D nici nu am de gand sa fac neprotejat...crek incep sa iau anticonceptionale si o sa folosesc si prezervativu pe deasupra :d nui de joaca.. ori asa ori deloc..si mai bn mai astept sa fac si eo 18 ani makr
0
03-09-2008, ora 00:00
cretzulina
Nu este medic/terapeut
cretzulina
hai nu fi nesimtit cu jocu tau ma mariuse ;)
0
06-05-2010, ora 18:40
adelinutza
Nu este medic/terapeut
adelinutza
vreau sa ma ajutati..am luat yasmin 7luni s luna aprilie le-am intrerupt nu am vrut sa le mai iau, am zis sa iau o pauza.pe 27 aprilie am avut un contact protejat dar prezervativul s-a rupt.prietenul mi-a zis ca nu a ejaculat, dar ca sa fiu sigura dupa 2 ore am luat postinor s apoi dupa 12 ore.pe 30 trebuia sa imi vina ciclu si a trecut o saptamana s nu mi-a venit.mentionez nu am avut acea scurgre..akm am o secretie alba si ma doare burta spatele mai rar dar ma dor..oare se pune problema de vreo sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul