Am nevoie de ajutor. Simt o senzație de „vid” in corp, o irealitate. Ca și când m as pierde.

23-09-2018
Andreea Antohe
Nu este medic/terapeut
Andreea Antohe
Am 21 de ani. Va scriu in speranța ca voi găsi un răspuns concret aici, deoarece ma aflu intr-o situație ce devine treptat tot mai insuportabila.
De o luna de zile am intrat intr-o stare destul de urata. Înainte de ea, am avut o perioada agitata și solicitanta dpdv emoțional. In ultima luna am făcut 4 EKG-uri iar toate valorile sunt normale: btm 75-80, TA 11 cu 7, saturație 99%. Simt o senzație de „vid" in corp, o irealitate. Ca și când m as pierde. Totul a început cu aceste stări, la care s-au adăugat in timp și dispnee, valuri de caldura, dureri in brațul stâng, picioare deseori reci, vad uneori in ceata sau am o senzație de oboseala mai bine zis la nivelul ochilor, precum si un junghi in spate sub omoplatul stang pe care îl simt mai cu seama când respir, dar m am gândit ca poate fi doar din cauza curentului (am căutat pe internet și mai rau am făcut pentru ca am citit ca la femei acesta e un simptom al infarctului..:))) ).Acum vreo doua săptămâni m-am trezit cu o durere de brat stâng... ca și când era prins de o gheara. Nu prea mai ies din casa, am o continua stare de letargie, nu ma mai interesează nimic. Am făcut niște analize (hemoleucograma și pt markerii endocrini) și mi a ieșit un exces de testosteron și DHEAS, și ma asteptam la asta pentru ca aveam niște dereglări de menstruație foarte mari și ovare polichistice. Mi s-a recomandat de doamna doctor sa iau Duphaston pentru venirea menstruației, mi-a venit, apoi la doua săptămâni mi-a venit iar deși am intrerupt tratamentul. Iar ieri a fost ultima zi.
Ultimele trei zile au fost un calvar. Amețeli și mai mari, rau de la inima, greață, transpirații, dispnee, stare generală extrem de alterata (plus ca acum doua seri m-am trezit la ora 02:00 AM cu mana stânga amorțită cu tot cu san și simteam totuși și o gheara in același Brat, dar am adormit la loc). Îmi este foarte frica de un posibil infarct, simt ca nu mai pot face fata acestui lucru prin care trec. Se poate sa am probleme cu inima deși 4 EKG uri au ieșit foarte ok? Pentru ca simptomele mele coincid cu cele ale unui incident ca acela. Sunt disperata, toti îmi spun ca nu am nimic dar eu ma simt foarte rau și slăbită. Am nevoie de un sfat, va rog din suflet.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul