Am nevoie de ajutor! De la psihilogi in special..

07-05-2010
shadyman
Nu este medic/terapeut
shadyman
Am mai postat si in alta parte.. dar nimeni nu prea mi-a raspuns... asa ca mai incerc odata, scuze daca sunt prea stresant, sunt intr-o stare de oboseala persistenta, parca am intepenit complet, cu gandirea, cu corpul, simt o detasare de propria persoana si o detasare emotionala in sensul in care nu mai pot sa gandesc normal, sa imi dau sema ce e bine si ce nu e bn pentru mine, ma distrez ca inainte, nu ma mai incanta aceleasi chestii ca inainte (desii nu am nici un motiv, doar ca de fiecare data cand fac ceva, pt ca am aceste stari ciudate ma tot gandesc ce este in neregula cu mine, daca am vreo boala psihica, nu am chef de nimic, ma simt obosit epuizat fara chef, vreau sa stau sa ma odihnesc toata ziua chiar daca abia m-am trezit, am dureri de cap si de sensibilitate la nivelul ochilor, ameteli sau vreau sa stau cu prietenii mei care ma fac sa ma simt mai bine, si calculatorul ma face sa uit de aceste senzatii, dar am citit ca si calculatorul in exces poate cauza detasare de propria persoana si de realitate, depresie, obosela cronica, surmenaj psihic.stau cate 12 ore cateodata si 14-17 pe calculator, nu stiu ce sa mai cred, parerile sunt impartite, unii zic ca ar fi pe fond psihic, unii spun ca ar fi ceva fizic, am fost la doctor, sunt sanatos tun, imi este teama ca problema sa nu fie pe fond psihic.. dar nu are dc...sunt atat de multe variante...oboseala care a rezultat =depresie= care a rezulat altceva..sau pur si simplu extenuare, as dorii o parere.. poate cine imi raspunde de data aceasta :(
7 comentarii
0
07-05-2010, ora 10:29
utilizator_22186
Nu este medic/terapeut
utilizator_22186
cati ani ai?
iti dai seama ca dupa 12, 14 ore in fata calculatorului este normal sa te simti obosit si fara chef de nimic si amtetit.etc? nu ar fi mai bine sa inlocuiesti un pic din timpul acordat calculatorului cu o fata? o prietena?
.am impresia ca traiesti intr-o realitate virtuala..poate chiar o prietena virtuala( glumesc) dar sper sa nu fie asa.posibil ca ai tot ce-ti trebuie si nu esti nevoit sa lupti cu viata.
0
07-05-2010, ora 15:16
shadyman
Nu este medic/terapeut
shadyman
am 20, am o prietena :)
0
07-05-2010, ora 16:26
utilizator_22186
Nu este medic/terapeut
utilizator_22186
ok.deci ai 20 de ani, sanatos tun, o problema psihica ai putea avea numai in cazul in care ti s-a intamplat ceva peste care nu ai putut trece, asa ca recitind inca o data ceea ce ai scris am ajuns la concluzia( tin sa specific ca nu sunt un medic sunt doar o persoana careia viata nu i-a facut nici o reducere la nici un capitol: foame, suferinta, durere, saracie.etc) ca trebuie sa iei o pauza de la calculator, incearca sa-ti petreci cat mai mult timp cu prietena, binenteles nu in fata calculatorului, nu lasa ca mintea ta sa se fixeze ca ai o problema psihica daca nu este asa.creierul nostru lucreaza tot timpul nu-l autosugestiona.iti doresc numai bine.nu trebuie sa permiti sa cazi.pt ca este foarte greu sa te ridici.
0
07-05-2010, ora 16:31
shadyman
Nu este medic/terapeut
shadyman
am avut o problema de familie..cu un membru a patit ceva.(niciun mebru nu a avut niciodata probleme psihice, a patit tot ceva pe fond nervos din cauza alcoolului).si de atunci am ramas cu spaima ca as putea avea o boala psihica, si ca as putea si eu sa-mi pierd controlul la fel, dar aceste senzatii le aveam si inainte dar f rar...si durau 1-2 minute
0
07-05-2010, ora 16:42
utilizator_22186
Nu este medic/terapeut
utilizator_22186
nu tot ceea ce se intampla altora ni se intampla noua si nu putem trai cu teama ca am ereditat de ai nostri problemele lor, ne facem rau singuri in acest caz...ca sa fiu mai explicita, matusa mea a murit de cancer, varul meu de plamani, tatal meu este alcoolic (inrait) iar eu sunt asa cum ma vezi, nu poate fi totul roz in viata ar fi prea usor dar nici negru, ar fi prea dureros.concentreaza-te pe ceea ce iti place, incearca sa iesi, natura are tot timpul cate ceva nou de descoperit.
bucura-te de viata.
0
17-05-2010, ora 09:54
shadyman
Nu este medic/terapeut
shadyman
BUna.m-am odihnit...zilele astea si nimic aceeiasi stare de "tistete" o am.
0
17-05-2010, ora 13:36
utilizator_22186
Nu este medic/terapeut
utilizator_22186
.nu stiu ce sa-ti spun, poate ai un inceput de depresie, incearca sa mergi la un psiholog dar nu te agata prea rau de el, fa-ti ordine in minte si straduieste-te sa iti dai seama de unde vine acasta tristete, nu pot sa-ti spun mai mult, nu sunt in masura, as vrea, intotdeauna am incercat sa inteleg suferintele altora si in felul meu sa ajut dar in ceea ce te priveste necunoscand persoana ( pe tine) nu vreau sa gresesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  •