Am nevoie de o lamurire

03-04-2007
claudiaelena
Nu este medic/terapeut
claudiaelena
Buna ziua! Sunt noua pe forum si sper ca am scris unde trebuie. Am 2 fetite de 8 si 10 ani, amandoua poarta ochelari de 2 ani. Zilele trecute am fost la un control cu ele si dupa ce medicul specialist a facut masuratori cu un "aparat" (scuzati-mi nestiinta) si le-a pus sa citeasca cateva randuri de litere, a spus ca trebuie sa le puna picaturi in ochi, deoarece defectul se poate ascunde. Nu pun la indoiala hotararea specialistului, ci doar ma mir, deoarece la celelalte 3 sau 4 controale (la altcineva care se pare ca era doar optician) nu s-a pus problema de picaturi. Intrebarea mea este: erau necesare picaturile? Am facut o prostie ca am aceptat sa li se puna picaturi. Trebuie sa lamuresc pe cineva ca nu am fost inconstienta si ca nu mi-am pus copiii in nici un fel in vreun pericol.
Va multumesc anticipat pentru un raspuns!
2 comentarii
0
03-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu ati pus fetitele in pericol! Medicul a pus niste picaturi care au dilatat pupilele fetitelor pentru un examen mai amanuntit! Dupa cateva ore efectul picaturilor a trecut.
0
03-04-2007, ora 00:00
claudiaelena
Nu este medic/terapeut
claudiaelena
Multumesc pentru raspuns. Aceasta este si parerea mea.Problema a fost cu cineva care a spus ca pusul picaturilor este o chestie invechita deoarece acum sunt aparate care masoara automat, fara a mai fi nevoie de marirea pupilei prin picaturi.
Oricum, multumesc pentru raspunsul rapid.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.