am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree

23-03-2009
qazwsx
Nu este medic/terapeut
qazwsx
akum o luna jum am avut contact sexual neprotejat cu practic o straina si m'am ales cu gonoree. am fost la doctorul de fam, m'am tratat... secretzia a disparut... am luat tratament si pt clamidia... apoi mi'a aparut cistita... mai rar la barbatzi dar am patzit'o... mi'a trecut si cistita... si ieri am avut contact sexual cu prietena mea si a inceput sa ma doara testicolul stang dupa... ma gandesc ca a inceput sa ma doara din cauza ca nu am ejaculat... apoi m'am masturbat ca m'am gandit ca ar trece durerea... si dupa cateva ore a trecut... dar mai spre dimineatza am observat iar un fel de secretzie asemanatoare cu cea de la gonoree dar n'am delok dureri si orikum era mai apoasa... ma gandesc ca a aparut o secretzie mai purulenta poate din cauza durerii testicolului... ajutatzi'ma cu o parere va rog ca m'am cam saturat de cate ori am fost la doctoru de fam in ultima luna... ms frumos
6 comentarii
0
23-03-2009, ora 10:52
qazwsx
Nu este medic/terapeut
qazwsx
si inka ceva. stiam ca perioada de incubatzie la gonoree la barbatzi e de 3-5 zile si apoi apar simptomele... mie mi'a aparut un fel de secretzie purulenta asemanatoare ca la gonoree dupa cateva ore... nu e abundenta... nu am durerile pe care le aveam la gonoree...
0
23-03-2009, ora 16:06
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Parerea mea e ca a recidivat boala, poate k trebuia sa faci mai mult timp tratament. Si lasa dr de familie, du-te la un specialist, dermatolog, k stie mai bine ce e de facut. Durerea aia din testicol nu e de-a buna!
Multa sanatate !
Ali
0
23-03-2009, ora 19:41
qazwsx
Nu este medic/terapeut
qazwsx
am fost azi la dr de familie... mi'a spus ca e posibil si fi recidivat boala... mi'a dat o trimitere la urolog ... sa imi zica exact ce am... si pana atunci iau anti-imflamatoare... durerea in testicol nu mai e... a fost atunci pe moment... dar acum nush cum sa'i spun prietenei mele ca inainte sa facem sex nu mai aveam nimik... de aia mi'am si permis sa fac fara prezervativ... si e prima data cand facem sex... astept sa vad ce'mi spune urologul si apoi va trebui sa discut cu ea... sa nu cumva s'o fi infectat si pe ea... :-<.
0
24-03-2009, ora 09:50
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna. Eram sigura ca ti-a recidivat dar se trateaza numai ca tratamentul e de lunga durata k sa te vindeci. Doamne fereste, poti sa faci complicatii.
Treaba cu prietena e intr-adevar c-am delicata pt k trebuie neaparat sa-i spui, nu stiu cum vei face. Mai mult k sigur e infectata si ea pt ca nu v-ati protejat. Gandeste-te ca asa cum ai spus, atunci dupa ce ati avut contact, te-a durut testicolul, deci boala recidivase.
Dar nu e un capat de tara, boala de vindeca, slava Domnului, si daca voi doi va intelegeti bine ea o sa te inteleaga, nu o sa-ti reproseze si va tratati amandoi.
Iti doresc curaj sa infrunti situatia acesta dificila si multa sanatate!
Pe viitor, nu uita ca sexul facut in graba neprotejat si cu o persoana mai putin cunoscuta duce la astfel de boli.
Incearca sa tii in buzunar in permanenta un prezervativ, nu e greu de carat !!!!!!! asta ca sa te fac sa ma razi !
Ali
0
26-03-2009, ora 01:43
qazwsx
Nu este medic/terapeut
qazwsx
mi'a dat dermatologul cefort injectabil... ma doare fundu de nu mai stiu de mine :) si mi'a zis dermatologul ca nu e cazu sa se trateze ea daca nu are scurgeri sau vreun simptom anume... i'am spus pana la urma... sper sa fie totul ok... si ms ! :) multa sanatate
0
26-03-2009, ora 12:53
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Bine ca te-ai dus la un specialist.Si lasa k fundu te doare si trece important e sa te vindeci tu.
Altadata, stii ce vreau sa spun , sa te gandesti inainte de., cat de mult te-a durut fundul de la injectii !!!!!!! Gumesc acum ca sa te mai destinzi putin !
Ma bucur ca i-ai spus si partenerei si ca e totul bine. Mai dureaza un pic dar te vindeci!
Multa sanatate !
Ali
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Legatura dintre sărut și incidența crescută a gonoreei
  • Infecția cu Neisseria gonorrhoeae (N. gonorrhoeae, gonococcus, gonococ) - infecția gonococică
  • Lovitură la/în testicule
  • Cazurile de gonoree înregistrează o creștere printre femeile tinere din Europa (studiu)
  • Vaccinul meningococic s-a dovedit a fi rentabil în protejarea bărbaților împotriva gonoreei
  •