am nevoie de o recomandare...

16-01-2009
criss11
Nu este medic/terapeut
criss11
Nepotelul meu de numai 8 luni a facut febra 39, 5 acum aprox 10 zile, persistand febra mama lui l-a dus la pediatru de urgenta, internandu-se.Medicul i-a pus dg de amigdalita medie acuta.micutul avea si diaree si din examenul coproparazitologic a iesit ca are o bacterie (si de aici incepe problema mea...) medicul a evitat sa spuna ce bacterie are copilul, dupa parerea mea cred ca nici nu stie, a tot schimbat tratamentul, starea copilului nu se imbunatatea de loc ba chiar mi s-a parut ca era mai grav... nu cred ca i-a adimistrat medicamentele in urma efectuarii unei antibiograme, mi se pare o totala lipsa de profesionalism si dezinteres total fata de pacient.
in fine... apelez la cei de pe forum in sprijinul gasirii unui medic in adevaratul sens al cuvantului, nu conteaza judetul in care este ci doar sper s imi recomadati o persoana profesionosta.pentru ca starea copilului nu e tocmai cea normala, nu mai are febra in schimb scaunele sunt diareice cu mucus si verzi din cate mi-a spus mamica lui.
sper sa fi fost explicita asupra problemei si scuze ca nu am putut sintetiza mai bine ce am vrut sa spun dar pur si simplu sunt revoltata de sistemul asta care se vrea a fi salvator de vieti
3 comentarii
0
16-01-2009, ora 19:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu poti sa tii copilul atat de mic acasa cu diaree zile intregi asteptand ca cineva de pe forum sa-ti indice medici si spitale.Starea lui se poate deteriora de la o zi la alta.Du-l direct la un spital de pediatrie sau de boli infectioase si, daca stati intr-un oras mic, mergeti pana la cel mai apropiat oras cu spital de profil.Nu amanati, copilul are nevoie urgent de tratament si regim alimentar.Numai bine!
0
16-01-2009, ora 20:15
criss11
Nu este medic/terapeut
criss11
copilul este internat de 7 zile si starea lui nu s-a ameliorat vizibil. nu mai are febra dar diaree are inca
ideea este ca mi se pare ca medicii nu isi fac treaba din moment ce nu vor sa spuna sau nu stiu ce bacterie are copilul in tractul digestiv si ii dau medicamente anapoda si din cate am inteles nr leucocitelor este mare ceea ce indica o infectie
0
17-01-2009, ora 06:20
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu e posibil ca un copil sub un an sa stea in spital de 7 zile cu diaree.Vorbeste cu medicul care-l trateaza, intreaba ce se intampla, sau cu seful de sectie.Nu aveti in familie nici un cadru sanitar care sa meaga sa discute cu cei de acolo?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul