am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog

08-07-2016
dydyna
Nu este medic/terapeut
dydyna
Buna, de 6 luni jumate am nascut. pentru ca am alaptat doar o luna, la 2 luni de la nastere mi a venit ciclul... in urmatoarele luni mi a venit ciclul cu intarzieri de 2-5 zile. mentionez ca ciclul meu era inainte de nastere tot la 30 de zile. Trebuia sa vina pe 28 iunie dar inca nu a venit, deci mi a intarziat 10 zile. Am avut contacte sexuale cu sotul insa nu a ejaculat niciodata in mine ci doar in afara.mentionez ca de 2 saptamani sunt foarte stresata pt ca i am facut la baiat vaccinul, a facut si rosul in gat si m am consumat mult si am inceput scoala de soferi ceea ce este un stres in plus pt mine. am simptome ca la menstruatie dar nimic... poate sa intarzie ciclul de la stres?inca ceva.. in fiecare an imi inatrzie ciclul cam 2 saptamani, iarna cand e cel mai frig si vara cand e cel mai cald...poate sa fie si asta in motiv pt care ciclul nu mi a venit avand in vedere canicula exagerata din aceasta perioada?
mentionez ca sanii nu ma dor ceea ce ar fi caracteristic pt o sarcina si nici nu am mai multe pofte ca de obicei ca eu sunt o pofticioasa de felul meu.
va rog raspundeti-mi, poate fi o sarcina daca nu a ejaculat in mine?
5 comentarii
0
08-07-2016, ora 16:51
dydyna
Nu este medic/terapeut
dydyna
va rog raspundeti mi si mie!
0
08-07-2016, ora 18:38
moon93
Nu este medic/terapeut
moon93
Ati facut un test de sarcina? 10 zile este cam mult pentru a fi stresul cauza. Daca nu v-ati protejat, este posibil.
0
08-07-2016, ora 23:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi o sarcina daca nu folositi prezervativ de la lichidul preejaculator sau prespermatic.
Test de sarcina pentru certitudine.
0
11-07-2016, ora 17:45
dydyna
Nu este medic/terapeut
dydyna
Sa fie o sarcina? mentionez ca nu a ejaculat in mine si inainte sa avem baietelul, adica timp de 4 ani de la casatorie tot asa a facut, adica nu a terminat in mine si nu am rasmas insarcinata. deci in cei 4 ani nu s ar fi putut intampla la fel? in afara de sarcina, care ar mai putea fi cauzele ca sa imi intarizie cicul atata? astazi am 2 saptamani de intarziere. astept raspuns. Mersi!
0
11-07-2016, ora 17:50
dydyna
Nu este medic/terapeut
dydyna
Am uitat sa mentionez ca din luna mai si chiar si luna aceasta am luat ceva vitamine aspasia pentru par si unghii... sa aiba si acestea o oarecare influenta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: