am nevoie de sfatul medicului

12-09-2009
maya_saya
Nu este medic/terapeut
maya_saya
acum aprox 3 luni am avut un contact sexual...el nu a ejaculat, dar de cateva zile ma macina rau..dak sunt sau nu insarcinata...ink nu am facut testul..il fac luni...dar mom is disperata.menstruatia mia venit normal,.nu am pofta de mancare, nu am greturi..ameteli...nu am stari de voma...doar sunt f stresata pt k am citit niste articole in leg cu menstruatia din timpul sarcinii...si nu imi doresc un copil..:((..
2 comentarii
0
13-09-2009, ora 00:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu aveti nici un motiv sa fiti stresata, nu exista nici cel mai mic semn de sarcina. Este atat de improbabil sa fie vorba de o sarcina, incat numai ca sa va "scoateti cuiul din cap" va recomand sa va faceti un test de sarcina.
0
14-09-2009, ora 15:50
Eri
Nu este medic/terapeut
Eri
Va rog domnule doctor sa imi spuneti daca intr'o analiza de urina facuta la laborator iese daca femeia este sau nu insarcinata! deci nu isi face test de sarcina ci analiza de urina!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul