Am nevoie de sfatul vostru si de al unui medic URGENT.

16-01-2014
elenaaa9519
Nu este medic/terapeut
elenaaa9519
Buna ziua! Pe data de 10 ian am facut dragoste cu iubitul meu, noi deobicei o faceam mereu protejat, insa ne-a luat putin valul, iar penetrarea a durat in jur de 1 minut 2, nici macar nu simtea ca isi da drumul, ne-am oprit.Apoi am constientizat ca a fost o greseala.Mentionez ca am 19 ani si un ciclu neregulat. Ultima data mi-a venit pe data de 28 decembrie si ma tinut o saptamana, apoi dupa 1 saptamana la terminarea ciclului am facut-o neprotejat, 2 minute, dupa care si-a pus prezervativul. Apoi, dupa 12 zile de la ultimul act sexual, am avut multa treaba in casa si am inceput sa fac curatenie in baie, eram cu picioarele goale iar apa era foarte rece, mult prea rece, apoi am observat ca mi-a venit ciclul.Ma tinut 5 zile in care pot spune ca, curgea in cantitati destul de mari, nu foarte mari dar curgea, apoi spre final 5-6 zile imi curgea putn putin, avea o culoare rosie, iar apoi mai maronie. Prietena mea spune ca am racit. Aseara am avut temperatura si am racit foarte rau. Imi este foarte frica, nu suntem pregatiti sa avem un copil, a fost doar o greseala, acum m-am invatat minte, insa teama mea este destul de mare.In ultima perioada am fost destul de stresata. Vreau sa-mi raspunda doar cine a fost in cazul meu.Multumesc mult de tot.
1 comentarii
0
16-01-2014, ora 21:50
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu nam fost in cazul tau dar cum ai si spus ai cam racit jos ca sa zic asa si daca vrei sa stii daca esti insarcinata cumpara un test de sarcina de la farmacie cam la 14 zile de la contactul neprotejat si de siguranta la inca 14 zile altul si pe urma te poti linisti sau ingrijora.
SUCCES.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici