Am nevoie de un psiholog?

31-05-2006
rooxi
Nu este medic/terapeut
rooxi
Acum 2 zile am fost la medicul de familie si i-am spus ca plang foarte mult in ultima vreme, chiar zilnic si ca nu ma pot concentra si nu pot invata, m-am izolat de toata lumea nu mai ies din casa imi vine sa plang si la scoala, nu ma simt in largul meu si ma simt inferioara celor din jurul meu.Mi-a facut analizele si mi-a spus ca am probleme cu ficatul si intestinele si mi-a prescris niste medicamente naturiste cu vitamine si proteine si alta chestii care nu stiu la ce ma ajuta.Medicul crede ca nu am nevoie sa ma duc la un psiholog.As vrea sa va intreb cum pot sa trec peste starile astea pt ca m-am schimbat mult in ultimul timp, plang foarte usor si din orice, in plus ma enervez repede, nu am rabdare si ma simt mereu obosita imi vine sa stau in pat tot timpul.Va rog sa-mi dati un sfat pt ca nu stiu ce ar trebui sa fac.
4 comentarii
0
31-05-2006, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Parerea medicului de familie este importanta dar felul in care va simtiti dvs. este si mai important. Medicul de familie nu pare sa aiba o solutie pentru starile de care va plangeti. Prezentarea la un psiholog sau psihiatru v-ar putea ajuta sa intelegeti ce se intampla cu dvs. si cum puteti depasi aceste probleme.
0
31-05-2006, ora 00:00
brianna
Nu este medic/terapeut
brianna
doar o sugestie!luati acele produse date de medicul de familie si asteptati efectul.nu va hazardati deja la dependenta de tratamentul psihiatric!inainte de asta exista, intradevar si psihologul.pentru ceea ce aveti exista multe, extrem de multe solutii!
0
31-05-2006, ora 00:00
rooxi
Nu este medic/terapeut
rooxi
da, insa produsele date de medic sunt pentru alte boli pe care ea presupune ca le-as avea, nu pentru starile in care ma aflu eu
0
31-05-2006, ora 00:00
brianna
Nu este medic/terapeut
brianna
afectarea florei intestinale duce la scaderea nivelului de vitamine B in organism cu afectarea sistemului nervos si cu depresie?
un deficit de acizi grasi nesaturati(omega 3)duce la diminuarea impulsului nervos cu aparitia acelorasi simptome.
sirul poate continua.
de unde esti?
-*



(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O mai bună identificare a efectelor adverse ar putea îmbunătăți calitatea psihoterapiei
  • Tehnica oglindirii și impactul asupra sentimentului de vinovăție
  •