am nevoie de un sfat

20-03-2008
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
De cateva luni ametesc foarte tare brusc si am o durere de cap ciudata in sensul ca parca vine de la inima cu senzatie de lesin (efectiv nu imi pot tine cpaul in sus) si parca se risica ceva in sus si bineintles in momentle alea ma apuca o frica si imi amorteste limba.Vreau sa mentionez ca am tensiune oscilanta(urca brusc pana la, 150/110in orice moment al zilei sau al noptii) si cu toate ca am 27 ani toate aceste simptome imi dau viata peste cap. Tratament nu am primit de la nici un medic la care am fost toti ma trateaza asa cu indiferenta de parca totul e in capul emu dar mie chiar imi e foartea rau.Cateodata aceste ameteli sunt insotite de dureri la inima nod in gat lipsa de aer.Poate ma puteti ajuta dvs cu un sfat cu o pararere ce sa fac.Multumesc!
6 comentarii
0
20-03-2008, ora 00:00
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
Am uitat sa va spun ca de multe ori imi simt mana stanga altfel decat cealalat in sensul ca am senzatia ca fac lucrurile mai greu decat cu cealalta si am apropate tot timpul o jena in mana stanga mai ales in degetul mic de la mana, imi amorteste foarte repede si cateodata mi se misca degetele (in special de la mana stanga)fara sa le pot controla V a rog ajutati-ma cu o parere sau c sfaturi referitor la ce mi se intampla. Multuimesc!
0
20-03-2008, ora 00:00
silvi 77
Nu este medic/terapeut
silvi 77
buna, cu aceste probleme s-a confruntat si sora mea in urma cu multi ani ea acum avand 35 de ani, cred ca si la tine poate fi vorba la fel, medicul i-a spus atunci ca are o lipsa mare de calciu si stres f mult.trebuie sa-ti faci niste analize de sange si sa vezi despre ce este vorba.ea a facut si crize de spasmofilie care se manifesta asa cum zici si tu.multa sanatate si sper sa reusesti sa vezi despre ce este vorba.
0
20-03-2008, ora 00:00
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
Multumesc mult pentru promptitudine.Analize de sange am facut intradevar o mica lipsa de ca exista dar am facut tratament cu ca si mg injectabil dar fara nici un rezultat.Pe mine ce ma deranjeaza cel mai mult e oscilarea mare de tensiune si senzatiile care le simt in acel momente.Si stres am avut cu caru.MIE IMI E FRICA SA NU AM CEVA LA INIMA MAI ALES CA AU APARUT MODIFICARI PE ECG(SUBDENIVELARE DE SEGMENT ST) CARE INSA S-AU REMIS IN MOMENTUL IN CARE CRIZA A TRECUT.
0
08-04-2008, ora 00:00
buhaianu violeta
Nu este medic/terapeut
buhaianu violeta
sotul meu este bolnav de un an de zile.are 59 ani.a fost prof de ed fizica
inainte de a se imbolnavi a cazut si s-a lovit la coloana.i s-a spus ca are hiernie de disc si a fost operat o data la iasi in martie 2007 si a doua oara la tg.mures in octombrie 2007 de atunci sta prin spitale si nimeni nu-i da de leac la neurologie -recuperare se banuieste ca ar avea vasculita iatrogena i s-au atrofiat muschii la picioare si se deplaseaza doar cu cadrul si pe distante f mici acum a inceput sa aiba fibrilatii si la miini si sa-i scada forta musculara si la miini azi a fost sa faca conducerea si medicul de acolo i-a spus ca s-ar putea sa aiba colagenoza vineri i s-a facut biopsie atit la mina cit si la picior asteptam sa vedem rezultatul, dar as vrea sa stiu ce alte investigatii ar trebui sa mai faca?tratament nu i s-a facut decit cu milgamma, thiogamma si actovegin cite 10 zile pe luna suntem disperati si nu stim unde am putea mergecea mai proasta analiza esteCKcare variaza intre 400 si 1050
va rog sa-mi raspundeti urgent ptr ca starea lui fizica si mai ales psihica se deterioreaza de la o zi la alta MULTUMESC DIN SUFLET
0
02-05-2008, ora 00:00
MIKY1980
Nu este medic/terapeut
MIKY1980
Draga aridana,
Si eu am aceeasi varsta ca si tine si aproximativ aceleasi simptome, mai putin ametelile de care vorbeai, eu nu ametesc si nu imi amorteste limba, in schimb am greturi si vomit destul de des.
Batai neregulate la inima, amorteala mainii stangi, nod in gat si senzatie de sufocare si mie mi se intampla destul de des.
Credeam ca am ceva cu inima, am fost pe la diferiti medici, unul zicea lipsa de calciu, altul spasmofilie, altul atac de panica dar la inima nu am nimic.
Ce m-a ingrijorat pe mine, aveam un fel de bufee la ceafa care m-au speriat.
Am facut toate analizele la sange ok, am facut RMN, TC, ANGIO RMN toate ok, mai putin EEG care mi-a iesit modificat, dar si acela doar la inspir-expir.Mi-au pus dg.de EPILEPSIE, m-am socat, nici acuma dupa 4 luni nu pot sa cred, dar sunt optimista pt.ca mi-au zis ca este o forma usoara si cu tratament si o viata echilibrata ar putea trece.Acuma sunt cu tratament cu DEPAKINE CHRONO 500 si ma simt mai bine.Eu merg acum in 8 mai la control si o sa revin cu amanunte.Sanatate multa!
0
21-05-2008, ora 00:00
vero76
Nu este medic/terapeut
vero76
Buna aridana

Si eu m-am confruntat cu aceste simtome, imi amorteau mainile, ma dureau incheieturile si capul undeva in spate, furnicaturi, puls marit si schimbari de tensiune, la buze, senzatie de sufocare si latele, m-am dus la cardiolog si multi alti medicii, ecografii, care in 4 luni nu mi-au gasit de cap, pt ca toate analizele imi ieseau bine, mai aveau sa ma trimita la Tomograf. Ultima s-a gandit sa imi fac si calcemia, desi eu le-m zis la toti ca s-ar putea sa am probl cu calciu, dar nu au vrut.
Surpriza cand am luat analizele calciu ionic si cel total erau asa de mici ca trebuie sa fac trat 3 luni de zile si dupa aia in functie de raspuns sa vada ce mai mi se da.. Asa ca ar trebui sa ceri de la medicul de familie o trimitere spre aceste analize daca nu ai facut-o pana in prezent.

Succes sa ii dai de cap
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  • Sincopele cauzate de tulburările de ritm ar putea fi prevenite
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  •