am nevoie de un sfat

05-08-2009
anishoara26
Nu este medic/terapeut
anishoara26
De cateva zile mi-am facut fisa de angajare ca asistenta medicala
si am fost gasita cu virus c pozitiv.Bineinteles ca am sa repet analiza desi e foarte posibil sa fi capatat boala asta datorita meserii pe care o practis si de asemenea cu un an si 7 luni in urma mi sa facut transfuzie de sange in urma unei complicatii survenite dupa nastere.Sunt asa disperata si tot plang de cand am aflat ptr ca nu stiu ce-i de facut.Daca repet analiza si iese tot pozitiv as dori sa stiu care sunt urmatorii pasi de urmat, ce analize trebuie sa mai fac, imi trebuie tratament, regim igieno-dietetic, ce ma asteapta pe viitor.Spre rusinea mea ca sunt asistenta am nevoie de toate aceste informatii ca sunt asa tulburata si speriata de nu stiu ce -i cu mine.Va multumesc anticipat!!!
2 comentarii
0
05-08-2009, ora 23:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va speriati degeaba doamna ! Virusul acela dispare la fel de repede cum apare, dar trebuie curatat ficatul exsclusiv cu remedii naturiste sau homeopate si tinuta o dieta sctricta.
Daca nu ma credeti va dau nr. de telefon al unei femei care s-a vindecat de hepatita C cronica la varsta de 60 de ani in numai 5 saptamani numai cu dieta stricta si ceauiri. Adica dupa 5 saptamani nu a mai fost nici un "virus" in sange dupa analizelele medicilor.

Ar trebui sa stiti ca virusul nu se depisteaza direct in sange ci se depisteaza numai existenta anumitor proteine care s-ar banui ca ar fi rezultatul aparitiei virusului. In realiatate un virus nu poate fi vazut nicicum, nici la microscopul electronic.

Daca cautat in google cu "hepatita hildegard" o sa dati de informatiile complete pt. vindecarea hepatitei in timp record si fara sa va distrugeti ficatul si alte organe cu alte medicamente chimice.

Daca repetati testul dupa ce ati facut dieta si tratatment naturist veti vedea ca devine negativ...
Succes si nu va lasati speriata de un virus care dispare numai cu ceai !
0
07-04-2015, ora 16:12
Entire
Nu este medic/terapeut
Entire
Buna Scarface. Am intrat pe "hepatita hildegard", e foarte multa informatie acolo, lucruri importante de stiut dar mi-a fost dificil sa-mi fac un plan de terapie; ce si cat sa mananc si sa beau? Am HBV de multi ani si imi doresc din toata inima sa scap de ea, de teama cuvintului "incurabil" sau de riscul de a-i imbolnavi si pe altii, cu HBV pozitiv nu ma pot angaja ca asistenta desi am terminat socoala de multi ani. Se poate ajunge la negativizare? Multumesc din suflet !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici