am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis

25-05-2006
Chris
Nu este medic/terapeut
Chris
Am si eu o mica problema.Astazi dimineata am constatat la dus k pe gland au aparut niste bubite mici si rosii raspandite doar pe gland.Nu sunt grupate cum am inteles ca sunt in cazul herpesului genital ci raspandite.Sunt f f mici si nu ies in evidenta la prima vedere..le-am observat datorita faptului ca am simtit o usoara durere cand m-am spalat cu sapun si apa calda care se pare ca imi produce o oarecare iritatie.Apa rece a calmat senzatia imediat.Datorita unei mici probleme cu distanta ultimul contact sexual cu prietena mea a fost acum 3 saptamani.Ea nu are probleme cel putin din ce stie ea si nici eu nu am avut probleme pana acum.Am uitat sa spun ca marginea glandului este si ea usor iritata si parca mai sensibila la atingere.Ce sa fac? Pare a fi candidoza dar nu stiu sigur.Alte simptome nu sunt, nici scurgeri nici altceva.Multumesc anticipat pt sfat.Probabil ca voi merge la un consult dar vreau sa stiu totusi ce ar putea sa fie.Ar putea sa apara ceva de genul asta de la caldura??? Auzisem ceva de genul asta parca si vroiam sa exclud si posibilitatea asta.
2 comentarii
0
25-05-2006, ora 00:00
Chris
Nu este medic/terapeut
Chris
As vrea de asemenea sa stiu unde as putea sa fac un consult daca este cazul, fara sa am neaparata nevoie de o trimitere de la medicul de familie. Multumesc.
0
26-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Mergeti neaparat la un consult. Nu cred ca e de la caldura, multmai probabileste sa fie vorba despre o candidoza.
De regula la clinicile particulare nu aveti nevoie de trimitere(pentru ca nu exista contract de decontare cu casa de asigurari si costul consultatiei este suportat integral de catre dvs.)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •