Am nevoie de un sfat urgent!!

28-01-2018
Memez1593
Nu este medic/terapeut
Memez1593
Salut tuturor! Acum cateva zile am povestit intamplarea mea mai putin placuta cum in timpul actului sexual cand am vrut sa scot penisul mi-a alunecat prezervativul. Nu am ejaculat in el sau ceva de genul. Tot ce a s-a intamplat a fost ca mi-a alunecat si a ramas putin in vagin. Nu era spart sau rupt acel prezervativ.
PROBLEMA este ca iubitei mele i-a venit menstruatia mult mai devreme, cu o saptamana si putin sa zic asa (ei ii vine cam la 30 si ceva de zile de vreo 2-3 luni, pana acum putin timp avea menstruatina neregulata din cauza unui tratament ce il lua) Este vreo sansa sa fi ramas? Eu consider ca e imposibil pentru ca nu am ejaculat in ea sau si nici lichidul seminal nu avea cum sa fi ajuns in ea. Avem 16 ani, daca ajuta cu ceva.
4 comentarii
0
28-01-2018, ora 19:29
Argent
Nu este medic/terapeut
Argent
Vrei sa ghicim? Nu a ramas.
0
29-01-2018, ora 20:49
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Faptul ca prietenei i-a venit menstruatia nu este o ”problema” ci un noroc.
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum scrieti plus faptul ca i-a venit menstruatia, sansele de sarcina sunt mici, dar cum internetul nu tine loc de test de sarcina nu ne putem hazarda sa presupunem ce s-a intamplat in dormitor.
Venirea menstruatiei mai devreme este legata de ciclul menstrual neregulat; ar fi de preferat sa aflati cauza acestui ciclu menstrual care nu mai este ”ciclu” caci complica si mai mult lucrurile: in cazul unei sarcini nici nu o sa stiti ca s-a intamplat.
Educatia sexuala si informarea din surse medicale profesioniste va poate ajuta sa evitati situatii ca aceasta, sarcini nedorite sau alte complicatii.
0
29-01-2018, ora 21:07
Memez1593
Nu este medic/terapeut
Memez1593
Am aflat ca de fapt nu i-a venit ciclul, ea asta a crezut. A avut doar o sangerare. Mi-a spus ca i s-a mai intamplat asta si in trecut. Asta probabil din cauza ca a urmat un tratament pana acum 2-3 luni si a avut dereglari hormonale pe tot parcursul lui si din aceasta cauza avea ciclul neregulat pana sa il incheie. Acum doar astept sa ii vina menstruatia peste o saptamana ca atunci normal ar trebui sa ii vina, pentru a scapa odata de grija asta. Stiu ca sansele sunt foarte mici ca ea sa fi ramas, dar tot stau cu gandul la asta.
0
31-01-2018, ora 20:03
AnnaCoen
Nu este medic/terapeut
AnnaCoen
Cel mai simplu este să își facă un test de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici