am nevoie de un sfat urgent!!

05-03-2009
Anutzica
Nu este medic/terapeut
Anutzica
Am avut o candidoza dupa ce m am operat de apendicita.de la antibiotice.m am tratat...a trecut.operatia a fost cam acum 6 luni.acum 3 sapt candidoza a reaparut.am inceput iarashi tratamentul cu clotrimazol (comprimate vaginale).am terminat cele 2 folii.iar p 28 trebuia sa mi vina menstruatia.mi am facut un test de sarcina marti (3 martie) si a ieshit negativ.am dureri pelvine.cateodata in stanga...cateodata in dreapta.mai ales knd merg.candidoza nu mi dau seama daca a trecut pt k mai am secretii vaginale insa nu au acelashi aspect k cele det. de candida.nu miroase...este mai abundenta knd ies afara in frig...alb-galbuie.stari de voma nu am...constipata nu sunt.urina nu miroase nici ea.mai am nishte arsuri in epigastru dar astea le aveam in mod frecvent seara.mai luam omeprazol si ma linishteam.insa nu mereu...treceau si dak rontzaiam ceva.aaa.si inca ceva...n am nici mancarimi sau vreo iritatie in zona genitala externa.nu ma ustura knd urinez.am impresia k urinez un pic cam des...dar cantitatea e normala.ce mai e d facut? (o sa mai fac un test de sarcina oricum).ashtept un raspuns.multumesc anticipat!
2 comentarii
0
05-03-2009, ora 21:42
Anutzica
Nu este medic/terapeut
Anutzica
am uitat sa mentionez faptul k nu am luat niciodata anticonceptionale.iar ciclul a fost intotdeauna regulat!!am shitut mereu knd imi vine...knd imi trece.fluxul era abundent primele doua zile, apoi scadea.menstruatia dura maxim 6 zile...n am mai avut probleme de genul asta niciodata...absolut nimic!
0
19-03-2009, ora 13:44
sporadika
Nu este medic/terapeut
sporadika
Cu scuzele de rigoare in caz ca nu are nici o legatura cu simptomele tale, dar nu cumva esti doar in faza incipienta a unei modificari de flora bacteriana (pe fondul ingerarii de antibiotice, al unor raceli ce se pot confunda cu anexitele din cauza balonarilor la nivelul intestinelor din dreptul organelor genitale sau locului operat, al parazitilor intestinali de la animale de companie, boli hormonale ca hipotiroidiasau sexului oral)?Repet, imi cer scuze dar poate ar fi bine sa vezi si acest raspuns la intrebarea altcuiva care chiar daca este barbat are aceleasi simptome ca o femeie."Autor: Dr.Madalina Ilie Data: 01-09-2008, ora 00:00
Sa le luam sistematic:pentru durerea in epigastru v-ar trebui o endoscopie cu biopsie pentru Helicobacter Pylori sau daca nu vreti sa faceti atunci un antigen Helicobacter din examenul de scaun.
Referitor la durerile periombilicale, balonari, scaune diareeice acestea tin de intestine nu de stomac.Probabil vi s-a spus ca aveti un sindrom de intestin(colon) iritabil dar acesta e un diagnostic de excludere, este ciudat tratamentul cu sulfasalazina( se da de obicei in Boala Crohn sau Rectocolita ulcerohemoragica), , trebuie asigurat ca rectoscopia e normala.
Pentru sindromul de colon iritabil se pot face teste de alergii alimentare de tipIgG de faza cronica si un examen amanuntit de scaun cu determinarea tuturor bacteriilor, Lactobacililor, Bifidobacteriilor, Candidei cat si teste respiratorii de intoleranta la fructoza si lactoza.
Multa sanatate!" Multa sanatate iti urez si eu si imi pare rau de intarziere, dar am trecuit intamplator si eu pe aici si am facut o conexiune.Nu trebuie sa iei de buna ce am zis eu fara ca tu sa verifici, pentru ca nu sunt medic si chiar daca as fi tot ar trebui sa verifici caci e vorba de corpul tau si sanatatea ta.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul