Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila

11-01-2008
Just Mymy
Nu este medic/terapeut
Just Mymy
Vreau sa va intreb ceva. Eu si prietenul meu suntem impreuna de 9 luni. De vreo doua luni eu nu prea mai am chef de facut dragoste si nu pentru ca nu il iubesc sau pentru ca nu ma atrage, ci, pur si simplu nu mai am chef. De cateva saptamani penetrarea a inceput sa fie dureroasa si de cate ori ma gandesc la acea clipa a iubirii imi vine in minte cuvantul: durere. Dupa penetrare nu ma mai doare asa de rau, depinde si de situatie(uneori durerea este insuportabila).Este posibil sa fie din cauza faptului ca am facut prea des dragoste sau am altceva? Prietenul meu ma intelege, dar eu nu pot sa inteleg aceasta situatie. Ma gandesc si la el, avand in vedere ca i-am propus o pauza in legatura cu subiectul: dragoste. ASTEPT RASPUNS URGENT
12 comentarii
0
11-01-2008, ora 00:00
Psih. Sorina Voicu
Identitate neconfirmată
Psih. Sorina Voicu
In primul si in primul rand trebuie sa faci un control ginecologic pentru a elimina posibile cauze fizice. Acesta este primul pas pe care trebuie sa-l faci. Numai bine!
Sorina.
0
11-01-2008, ora 00:00
crina30
Nu este medic/terapeut
crina30
Am 30 de ani stau cu iubitul meu de 8 ani avem o relatie destul de buna dar cand facem dragoste am inceput sa simulez orgasmul pt ca nu mai pot sa-l am.In schimb acum cateva zile am avut un orgasm in vis a fost atat de intens ca m-am trezit foarte confuza.Trebuie sa precizez ca nu era el in vis si nici nu l-am inselat niciodata.Astept raspuns.SANATATE TUTUROR.
0
11-01-2008, ora 00:00
pisicutzaai
Nu este medic/terapeut
pisicutzaai
sincer eu cred ca e si o cauza psihologica. a avut asa si o prietena de a mea. ca si pe ea te sfatuiesc sa prelungiti preludiul cat se poate de mult, daca el nu accepta inseamna ca nu te iubeste si nu e demn de tine_ poate vei cauta un altul cu care sa te simti bine intr-adevar
0
12-01-2008, ora 00:00
Psih. Sorina Voicu
Identitate neconfirmată
Psih. Sorina Voicu
Crina, poate ar fi de folos sa schimbati un pic decorul. Mergeti in alta parte, inchiriati o camera de hotel, mergeti la munte, adaugati putin condiment. Pune-ti un costumas sexy, ciorapi care se strang in jurul coapselor (astia chiar au efect demonstrat dpdv fiziologic) si pantofi cu toc. Si faceti dragoste asa, nu-l lasa sa dea jos nimic, sa se descurce :)
Intr-un cuvant, schimbati! Mult succes.
Sorina
0
12-01-2008, ora 00:00
crina30
Nu este medic/terapeut
crina30
mersi pt raspuns.va salut
0
14-01-2008, ora 00:00
Just Mymy
Nu este medic/terapeut
Just Mymy
As vrea sa stiu si eu daca vi s-a intamplat vreodata ce v-am povestit eu mai sus. Vreau sa va intreb si ceva in plus: vi s-a intamplat sa va doriti prietenul, sa va excitati la orice gest de-al lui, dar, , acolo jos' sa nu functioneze, adica secretiile acelea sa fie aproape inexistente? As vrea sa stiu si eu parerea dv. Sunt la inceput de drum in viata mea sexuala si am nevoie experienta dv. Va multumesc!
0
17-01-2008, ora 00:00
crina30
Nu este medic/terapeut
crina30
nu ma doare si nu am nici o problema de genul asta dar probabil ca nu va potriviti acolo.am batit si eu cu primul barbat din...asa ca mai vb..
0
18-01-2008, ora 00:00
Psih. Sorina Voicu
Identitate neconfirmată
Psih. Sorina Voicu
Fetelor, incercati mai intai un lubrifiant. O data ce dispare simptomul ar putea disparea si problema. Este un cerc vicios pentru ca, pe baza experientei anterioare anticipati faptul ca actul sexual nu va fi prea placut si undeva, in subconstientul vostru ramane o usoara incordare psihica, chiar daca, aparent sunteti excitate si va doriti partenerii, incordare ce intretine problema.
0
20-01-2008, ora 00:00
Just Mymy
Nu este medic/terapeut
Just Mymy
Mersi pentru ajutor, dar am auzit ca sunt mare sanse sa ramai insarcinata daca folosesti lubrifiant. Este adevarat ?
0
22-01-2008, ora 00:00
Psih. Sorina Voicu
Identitate neconfirmată
Psih. Sorina Voicu
Folositi lubrifiant si prezervativ, sau anticonceptionale, sau orice alta metoda de protectie. Lubrifiantul nu mareste riscul de a ramane insarcinata, el exista oricum daca nu va protejati.
0
22-02-2008, ora 00:00
offline
Nu este medic/terapeut
offline
circula odata un banc despre o vrabiutza ce ashtepta in ploaie sa termine o omida de mancat frunze, ca e mai grasa, shi deci va fi shi ea mai satula, , etc, etc(dacami permitetzi ecsprimarea, nul mai precizez ca era luuuung), dar morala suna de genul:
- cu cat ashteptzi mai mult, cuatat pasarica e mai uda;

deci, preludiu mon amies, :)
abia apoi te potzi gandi la o reformulare a problemei;
0
03-02-2010, ora 23:43
oooanna
Nu este medic/terapeut
oooanna
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •