am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.

23-04-2009
mcn_rd
Nu este medic/terapeut
mcn_rd
De ceva timp 3-4 luni, mi-au iesit niste bubite care ma maninca rau de tot, in zonele unde am pielea mai fina, m-am mai uns cu o crema-doua, dar problema cea mare este ca mi-au aparut si pe penis cateva si chiar pe testicole, si va dati seama ca acolo chiar ca nu mai am cum sa ma scarpin. Ma mananca rau de tot. Sunt tari si am incercat din disperare sa le storc dar nu iese nimic. Am fost la medic inainte sa imi iasa aceste bubite pe penis, si mi-a zis ca am o alergie, si mi-a dat cateva tratamente si niste restrictii culinara insa mai grav este ca mi-au iesit pe penis, ma mananca rau de-mi vine sa-mi rup carnea, iar celelalte nu pot sa zic ca miau trecut in totalitate. Dispar de acolo, si apar in alte zone. La medic imi este foarte rusine sa merg, ca unii din ei ma cunosc. Ma ajutati dumneavoastra??? Va rog mult!
6 comentarii
0
30-04-2009, ora 21:38
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca aveti raie!
Incercati sa mergeti, totusi, la un medic!
0
28-09-2009, ora 21:02
mcn_rd
Nu este medic/terapeut
mcn_rd
Buna ziua, trebuie sa recunosc ca nu mi-a mai aparut nimic, si a trecut ceva timp de atunci. Problema este ca pana sa ma hotarasc sa merg la un medic, mi-au disparut acele bubite. Exista posibilitatea ca infectia sau acele mancarimi, sa-mi reapara daca nu am consultat un medic? Mi-au disparut in totalitate, nici nu mai stiu pe unde erau, dar ma gandesc totusi ca infectia poate a ramas in organism si poate recidiva. Este posibil? Va multumesc mult!
0
05-10-2009, ora 22:42
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
In principiu nu este posibil!
0
14-04-2010, ora 22:51
draculita1981
Nu este medic/terapeut
draculita1981
buna ziua, ma numesc monica si am un baietel in varsta de 3 ani care acum un an a inceput sa i se umfle mainile dupa care i sa jupuit toata pielea de pe degete apoi a inceput sa-i iese bubite rosii pe piept si in jurul gatului care il mancau foarte rau.dupa vreo saptamana i-au iesit ca un fel de exeme pe brate.am fost cu el la medic si dupa ce i-a schimbat de 3 ori tratamentul i-au disparut dar acum cateva luni iar i s-au umflat mainile si acum iar este plin de bubite si din nou am mers la alt medic care i-a facut o injectie in vena si mia dat o solutie sa-i dau pe bubite dar nici un medic nu a stiut sa-mi spuna exact ce boala este.va rog sa-mi raspundeti si sa-mi dati un sfat.va multumesc.
0
20-04-2010, ora 21:26
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Credeti ca putem pune un diagnostic mai bun decat medicii care l-au examinat pe copil ??
0
20-07-2011, ora 03:24
Ramidava
Nu este medic/terapeut
Ramidava
Persoana cerea o parere in ideea in care sa o indrumati sa poata afla ce boala are copilul. Raspunsul dvs. este evaziv. Nu i-ati oferit niciun sfat spre indrumare. Oricum, n-am sa inteleg niciodata cum poti trata pe cineva de-o boala fara sa-ti dai seama care este acea boala...!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Marirea penisului
  • Faloplastia - interventie chirurgicala pentru marirea penisului
  • Circumcizia la barbati
  • Imbatranirea pielii
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  •