am niste pietre la rinichi... se poate ca din cauza asta ca urinatul sa fie intrerupt?

10-09-2011
zainea fanel
Nu este medic/terapeut
zainea fanel
am mers la urolog acum ceva timp si am aflat ca am niste pietre la rinichi...se poate ca din cauza asta ca urinatul sa fie intrerupt sunt tanar am 24 de ani...nu ma doare mai nimic intradevar de la pietre mai simt niste junghiuri dar pana sa incep sa urinez astept dupa care la inceput se intrrupe...stie cineva un raspuns ?
5 comentarii
0
10-09-2011, ora 23:09
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Nu luati tratament pentru pietrele acelea? Cu toate ca exista si un tratament natural, care rezolva foarte multe probleme de sanatate: CERAGEM. Interesati-va unde aveti un centru si mergeti la sedinte de masaj, gratuit. Pana atunci, beti multe lichide: ceaiuri diuretice, apa plata Bucovina. Exclus apa minerala sau sucuri din comert.
Sanatate multa!
0
10-09-2011, ora 23:16
zainea fanel
Nu este medic/terapeut
zainea fanel
asta stiu dar dc sa astept cand urinez...si la inceputul urinarii se intrrupe ? pur si simplu astept pana sa urinez si cand incep se intrerupe
0
10-09-2011, ora 23:41
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Nu stiu. Poate e un blocaj pe undeva, vreun calcul plecat care obstructioneaza. Oricum, nu e prea bine. eu va sfatuiesc sa mergeti la medic.
0
10-09-2011, ora 23:53
zainea fanel
Nu este medic/terapeut
zainea fanel
este posibil ca el sa fi ramas pe canal iar el sa impiedice asta.acum 2 luni mi-a iesit o piatra care ma si zgariat a fost niste sange dar de atunci nu sa intamplat doar ca ma framanta dc se intrrupe...oricum va multumesc pentru raspunsurile date
0
10-09-2011, ora 23:56
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Incercati sa urinati stand pe WC, nu in picioare. Ca femeile. Nu e gluma. Din picioare, nu se elimina din vezica urinara toata urina si se formeaza, in timp, calculi. Asa ar trebui sa procedeze toti barbatii, intotdeauna. Asta este din medicina traditionala chineza, veche de peste 5000 de ani.
Si nu va ganditi ca se opreste. Cand mergeti la baie, ganditi pozitiv. Ca veti face fara probleme, ca si inainte. Calculii se vor sfarama si se vor elimina si totul va fi foarte bine. Autosugestia este foarte importanta. Puterea gandului poate face minuni.
Sa auzim de bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot fi eliminate pietrele la rinichi
  • Schimbările climatice vor influența incidența cazurilor diagnosticate de pietre la rinichi
  •