am o fetita de 11 ani... si de 2 ani are o scurgere alba

26-02-2007
123
Nu este medic/terapeut
123
am o fetita de 11 ani si de ceva timp..2 ani...are o scurgere alba! la inceput o si minca..dar cu timpul a trecut mincarimea dar scurgerea nu..mentionez ca fetita a fost mai mereu racita..si a luat antibiotice cel putin de 3..ori pe an..mereu.am fost cu ea la un cab..si am fc secretia si rez la analize...a fost ca nu are nimic si doar ca este putin inflamata!ce pot sa fac in continuare?treb sa ma duc din nou la alt med?sa ii fac o ecografie sau ce? va rog din suflet sa ma ajutati! va multumesc !
5 comentarii
0
26-02-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Trebuie sa repeti examenul de secretie si inainte de a face acest lucru sa nu tratezi zona respectiva cu nimic (in cazul in care ai incercat ceva) pentru ca acest lucru poate influenta rezultatul analizei. In cei 2 ani fetita nu a facut nici un tratament pentru aceasta problema?
Tratamentele repetate cu antibiotice au putut favoriza dezvoltarea unei candidoze vaginale pentru care exista solutii dar repet, trebuie sa faca investigatia care sa confirme ca este o infectie la acel nivel inainte de inceperea oricarui tratament.
Daca analiza de secretie este repetat negativa se pot pune alte probleme; te rog sa ma tii la curent si voi incerca sa te indrum in continuare.
0
27-02-2007, ora 00:00
123
Nu este medic/terapeut
123
buna ziua d-na dr! va multumesc pt raspuns si am sa va scriu putin mai jos si rezultatul buletinului de analize medicale din data de 21 08 2006. am sa va scriu tot ce scrie..pt a vedea mai bine ce treb sa fac in continuare! va multumesc!
Citodiagnostic secretie vaginala:
Frotiul recoltat de la nivelul fundului de sac vaginal posterior comporta:
Celule epiteliale plate - FRECVENTE
Celule polimorfonucleare -RELATIV FRECVENTE
Lactobacili - PREZENTI
Flora microbiana: RARA, bacili Gram negativ
CANDIDA, TRICHOMONAS - absente
va multumesc si astept sa ma indrumati..mai departe..multumesc!
0
28-02-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Va recomand urmatoarele: copilul sa poarte numai lenjerie de bumbac, sa spele zona cu sapun hipoalergenic (si sa nu aiba contact cu alte tipuri de sapun sau sampon), sa-i spalati lenjeria cu detergenti pentru piele sensibila si sa nu folositi clor.
Ar fi indicata o noua analiza a secretiei vaginale si daca rezultatul este acelasi solicitati sa se efectueze si culturi din secretie pentru a identifica bacilul incriminat, cu antibiograma.
0
02-03-2007, ora 00:00
123
Nu este medic/terapeut
123
va multumesc foarte mult pt ajutorul dat si am sa urmez aceste sfaturi in continuare...si daca sinteti draguta...poate imi puteti spune un cab in buc unde sa fac acesta analiza!va multumesc..si o primavara cum va doriti!
0
02-03-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Va ajut cu placere, mai ales ca este vorba despre un copil!
Ma puteti contacta la clinica unde lucrez si care efectueaza si aceasta investigatie. Pentru programare sunati la 2221770 (gasiti mai multe date in profilul meu).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  • Vulvovaginita și microbiomul: o revizuire a studiilor concentrate asupra tratamentului infecțiilor acute și recurente
  •