am o stare de disconfort, mai ales dupa ce mananc

07-03-2010
atlantiss
Nu este medic/terapeut
atlantiss
de ceva vreme simt un disconfort gastric...mai ales cand stau culcat, parca ceva urca pe esofag si ma, , tine, , in gat.am luat si ceva tratament prescris de medicul de familie, mi-au disparut durerile din stomac(spune ca ama gaze in intestin)dar senzatia asta parca s-a acutizat...ma poate ajuta cineva??marea mea problema este..sic..stresul..desi eu pot trata pe altii..pe mine nu..inca...multumesc
2 comentarii
0
07-03-2010, ora 20:12
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Fa-ti o endoscopie, poate ai hernie hiatala. E doar o sugestie, dar sigur asa afli care mai e starea stomacului si nu numai. Sanatate!
0
08-03-2010, ora 10:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Afectiunea aceasta de poate vindcea foarte usor cu un tratament homeopatic. Cu medicamentele chimice prescrise de doctori se inhiba numai simptomele momentane in timp ce boala este agravata sau schimbata in alta si mai grava asa ca astfel de tratamente nu aduc decat daune.
Mergeti la un memdic homeopat cu experienta care practica homeopatia clasica sau puteti incerca pe cont propriu unul din cele 3 mari remedii homeopatice vindecatoare de boli de stomac de acest gen.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici