AM O URGENTA

18-10-2008
oliviamela
Nu este medic/terapeut
oliviamela
Buna ziua. Am o problema cu un verisor de-al meu care este de la tara si nu mai stie cum sa procedeze. De cand s-a nascut are o boala la inima si pana acum nu s-a dus sa se intereseze din motive financiare (sau din lipsa de informatie pe care nu o in legatura cu problema lui). De cateva luni a inceput sa mearga la medici prin Timisoara si in urma analizelor si controalelor s-a ajuns la concluzia ca nu mai este nimic de facut pentru el.
In cele di urma a fost diagnosticat astfel (imi cer scuze daca nu folosesc exact termenii medicali, dar nu prea cunosc nici eu medicina): MALFORMATIE CARDIACA CONGENITALA CIANOGENA DE EFECT SEPTAL VENTRICULAR SUBAORTIC LARG. Din cate am inteles eu nu poate sa suporte o interventie chirurgicala datorita faptului ca pierde foarte mult sange, iar medicii de la Timisoara i-au spus ca exista riscul sa moara pe masa de orperatii. Mentionez ca in acest moment se simte foarte rau si este foarte slabit, chiar daca i-i s-a dat si tratament. As dorii sa stiu ce se poate face in acest caz. Problema lui financiara s-a rezolvat 'intr-un fel' deoarece este dispus sa-si vanda un imobil si chiar sa mearga si in strainatate. Daca credeti ca este o solutie pentru el (chiar si in alta tara) va rog frumos sa-mi spuneti sau ce poate sa faca in aceasta situatie. Nu stiu cat poate sa mai traiasca asa. Va multumesc foarte mult
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul