am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii

18-08-2009
lenti
Nu este medic/terapeut
lenti
de ceva timp am o usturime la urinat si o mancarime vaginala si pe labii.am facut papanicolau, unde mi-a iesit c2, celule inflamatorii si frecventi bacili doderlaine.
am facut si o secretie unde rezultatul e cam asa:flora bacteriana vaginala grad 2, frecvente celule epiteliale, frecvente leucocite, frecventi bacili gram (-) scurti, capsulati.medicul de familie mi-a zis ca nu am nimic, dar ce ma fac cu mancarimea si usturimea????? Am facut si o urocultura (am o piatra de 4.6mm la rinichiul drept, pt care nu mi-a dat nimic ) si mi-a iesit crestere bacteriana, 1000 UFC/ml.
Ce ziceti ce sa fac sa scap de ce ma deranjeaza????Va multumesc !!!!
3 comentarii
0
18-08-2009, ora 20:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sarut mana,

Medicul de familie probabil nu a avut chef, pt ca este clar ca aveti problema!
Sfatul meu este sa consultati un medic internist pt problema cu litiaza renala. Daca nu puteti, va recomand urmatoarea schema terapeutica naturista: Ceai infuzie de matase de porumb, urzica moarta alba, 3 cani pe zi; troscot, 1 lingurita intr-o ceasca de lapte fierbinte, se lasa 2-3 minute, se strecoara, se bea cu inghitituri mici 2-4 cesti pe zi, timp de 10-12 zile.

Pt. problema din zona genitala, ar fi bine daca ati putea sa faceti bai de sezut cu infuzie din salvie, lemn dulce, urzica si galbenele (Bai de sezut in apa cu sare de mare si bicarbonat de sodiu alimentar: dizolvati 1/2 cana sare de mare si un plic de bicarbonat de sodiu intr-un lighean cu apa calda si asezati-va in el. Introduceti un deget in vagin pentru a permite circulatia apei sarate, indepartati-l, spalati-va cu apa si relaxati-va timp de 10-15 minute. Aceasta reteta aplicata in 2-3 seri consecutive ar trebui sa va scape de mancarimi). Consultati si medicul ginecolog!


Multa sanatate si toate cele bune;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
18-08-2009, ora 20:50
lenti
Nu este medic/terapeut
lenti
Va multumesc frumos...asa e, aveti dreptate, locuiesc intr-un orasel de provincie si ducem lipsa de specialisti (in adevaratul sens al cuvantului )...de multe ori, gasim sfaturi mai competente aici.totusi, pt problema gineco nu ar trebui si ceva ovule???? Intreb si eu...
0
18-08-2009, ora 21:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ba da, v-ar trebui si niste ovule; va recomand ovulele si supozitoarele Propolicium. Sunt extraordinar de bune, trateaza chiar si ovarele poli-microchistice!

Multa sanatate si toate cele bune;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: