Am probleme cu vederea.. vad incetosat

04-11-2005
bbg_boss
Nu este medic/terapeut
bbg_boss
in ultimul timp.. vad incetosat, nu conteaza la ce distanta privesc, si aproape si la pedartatare vad in ceata, dar am observat ca dak apas usor pe ochi, pe pleoape, in colturile exterioare, am observat k vad perfect, imagine devinde ofarte clara, , , nu stiu cear putea fi.. chiar as dori sa stiu asa in mare ce ar putea fi.. nu vreau un diagnostic concret.. ceva aproximativ.. multumesc
2 comentarii
0
05-12-2005, ora 00:00
bmanu
Nu este medic/terapeut
bmanu
Dupa simptomele prezentate banuiesc o inflamatie a ochiului, respectiv o conjunctivita care da senzatia de vedere in ceata.Este bine sa mergeti la un control pentru o masuratoare de ochelari pentru ca scaderea de vedere se datoreaza de multe ori unei miopii. Pentru siguranta este bine sa va adresati unui cabinet de oftalmologie.
0
21-03-2019, ora 14:54
CioKynezu
Nu este medic/terapeut
CioKynezu
Și eu am aceleași simptome.
Am 19 ani, acum un an am observat ca la distanța văd usor încețoșat, am fost la oftalmologic literele de pe panou nici nu le vedeam... mi-a pus picături și mi-a găsit -0, 25 ambii.
Mi-a dat ochelari ii port doar când conduc...
Când ma apas ușor pe ochi/trag de cozile ochilor vederea se clarifica foarte bine.

La mine se datorează din cauza calculatorului acum încerc sa ma vindec, nu mai stau la calculator, nu mai stau pe telefon Noaptea... petrec mult mai mult timp afara când e soare și bine înțeles exerciții cu sfoara.

Eu incerc sa ma vindec cu exerciții cu sfoara cu noduri. Doamne ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: