Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!

23-04-2012
Dmc2
Nu este medic/terapeut
Dmc2
Am facut banuiesc o indigestie, am asociat niste alimente total gresit, lapte bere, otet suc de lamaie, asta cu cateva zile in urma, am mancat carne de porc si cartofi la tigaie cu aburi, iar seara am mancat cartofi prajiti cu aripi de pui am fost intr-o vizita, cand am ajuns acasa am inceput sa ma duc la wc din 5 in 5 minute, am facut dieree toata noaptea nu am dormit aproape deloc, iar spre dimineata nu am mai avut ce sa elimin, am inceput sa am senzatie de defecare, fara a elimina fecale, numai mucus si sange rosu proaspat.
Am un hemoroid exterior, si in interiorul anusului simt jena durere, cand elimin sange si mucus. Plus ca in timpul defecarii false am crapme abdominale, frison stare de rau slabiciune. In seara asta o sa ma duc la camera de garda, vreau totusi sa evit colonoscopia am inteles CA ESTE EXTREM DE DUREROASA! Am o cunostinta care a facut colonoscopie si a spus ca de la durerea pe care a avut-o sa imbolnavit de inima, nu stiu daca asta este cauza, sper sa nu ajung si cu boli de inima.
7 comentarii
0
23-04-2012, ora 18:56
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu mai ascultati toate prostiile, asa va dati comanda creierului si cand trebuie sa faceti vreo analiza va apuca pandaliile fara motiv. Cum sa te imbolnavesti de inima de la un furtun in matz, de la o investigatie care se poate face cu anestezie? Nu s-ar mai face daca ar da alte boli.
E adevarat ca nu-i o placere, dar mergi la gastroenterolog. E posibil sa fie de la hemoroizi, dar faptul ca ai frisoane arata ca ai nevoie de analize si tratament, poate ai facut o toxiinfectie alimentara. Nu cred ca va trebui sa-ti faci colonoscopie, asculta ce-ti spune medicul.
Sanatate!
0
23-04-2012, ora 19:41
cristinelc
Nu este medic/terapeut
cristinelc
nui atat de dureros pe cat spun uni asa ca mergi la medic sanatate
0
25-04-2012, ora 01:04
Dmc2
Nu este medic/terapeut
Dmc2
Am fost la Urgente, si m-au trimis la mateio bals boli infectioase, acolo mi-sa spus ca ar fi, enterocolita acuta, am luat ciprofloxacin 500 mg, si Smecta, iar maine trebuie sa duc coproparazitologic, sper sa nu fie de pe la animalele de companie!!! Exista aceasta posibilitate??????????????
Deoarece sambata cand am inceput sa ma simt rau, imediat ce am mancat la o cunostinta acasa, si mi-sa facut rau imediat, persoana are 3 caini, si 6 pisici in apartament. Carnea de pui nu cred ca era prea proaspata, atata a insistat sa ma serveasca, eu mancasem inainte, nu imi era foame a insistat sa mananc, si dupa ce am terminat masa mi-sa facut rau imediat!
La capitolul igiena, persoana sta cam prost 2 din caini, fac in casa, iar unul este orb, surd, si cred ca este diabetic, acesta urineaza peste tot prin casa, pe pereti, pe jos, pe coltul patului, ba mai mult a urinat pe mine, eram cu spatele si a urinat pe fesa mea stanga, face peste tot, si nu vrea sa il eutanasieze are 16 ani. Ma gandesc sa nu fi luat ceva de pe la animalele ei, si pisicile care umbla peste tot pe masa, dulap de bucatarie, tine carnea de pui in punga, in cuptor sa se dezghete, si a gatit carnea abea seara. Imi este frica, sa nu mor aiurea de la niste microbi, ma duc la toaleta din 5 in 10 minute, si vad ca si zona genitala o simt imflamata, si imi vine sa fac pipi des
0
25-04-2012, ora 09:40
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu e neaparat, poate mai mult ti-a fost scarba si chiar si asta poate declansa o indigestie serioasa. Incearca sa nu te mai gandesti, dar sa mergi sa faci analizele sa fii sigur daca ai sau nu ai ceva. Cat despre zona gentiala, e cam exclus sa fi luat ceva pe calea asta, , , poate urinarea e de la vreo infectie urinara. Fa si analizele de urina daca tot mergi la Bals.
Deci amana asta cu muritu, nu intra in panica, ia-le rational la rand si iti revii la normal.
0
28-04-2012, ora 11:50
Dmc2
Nu este medic/terapeut
Dmc2
Animalele pot fi periculoase, Shigella, Yersinia, pot provoca aceste stari, si se transmite de la caini, si pisici plus ca femeia are si ea o micoza la unghii care nu-i trece, de foarte mult timp. Dizinteria poate fi luata de la animale!
0
01-05-2012, ora 11:14
Dmc2
Nu este medic/terapeut
Dmc2
Am fost la doctor, sa iau analizele si nu am avut ce lua!!!! laboranta mi-a zapacit coproparazitologicul, si am inteles ca nu este prima oara cand face asta!!!
Cum pot sa aflu ce am avut, avand in vedere, ca m-am vindecat cu Ciprinol si Smecta, shygella?
Mi-au cerut din nou coproparazitologicul, l-am facut din nou, dar ce importanta mai are acum cand. mi-am revenit???
Eu aveam nevoie atunci cand eram cu scaunele afecaloide, acum ce importanta mai are? Ca nu mai iese nimic, dupa tratament cu Ciprinol!!!!
0
01-05-2012, ora 11:15
Dmc2
Nu este medic/terapeut
Dmc2
vreau sa aflu ce microb a fost!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea bebelușului
  • Suplimentarea cu enzime digestive în cazul abuzului alimentar
  • De ce îți simți stomacul plin mult timp după masă
  • Indigestia explicată – ce se întâmplă, de fapt, cu digestia?
  • Diareea cronică
  • Cum se manifestă indigestia și câteva sfaturi utile
  • Indigestie vs intoxicația alimentară - diferențe, clarificări
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  • Tratament diaree adulți - medicamente și remedii
  •