Am ramas însărcinată?

13-07-2017
Anonim9612
Nu este medic/terapeut
Anonim9612
Bună ziua! Ieri trebuia sa imi vina menstruația. De la ultima menstruație si pana acum am avut 3 contacte sexuale, toate protejate cu prezervativ, unul a fost chiar in ultima zi din menstruația trecuta, unul cu 3-4 zile inainte de ovulatie si unul dupa ovulatie. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Am zis sa mai astept si azi si maine daca nu imi vine sa fac un test de sarcina. Asa am avut dureri de burta, am avut simptomele care sunt atunci cand iti vine menstruația. Tin sa Menționez Ca am o menstruație regulata, cam la 28-29 de zile. va rog sa ma ajutați. Sunt foarte stresată. Am mai fost si la pisica de vreo cateva ori, si ma gândeasc ca poate de aceea imi mai întârzie. Dar deja a întârziat o zi...sper sa nu fiu gravida..imi e frica sa fac si test.
3 comentarii
0
14-07-2017, ora 00:09
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, daca nu au avut loc "accidente" in timpul actului sexual nu ar fi risc de sarcina. Singura cale de a fi sigura este testul de sarcina pe care puteti sa-l faceti peste cateva zile daca nu vine menstruatia.
0
14-07-2017, ora 07:43
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Întârzierile pot fi și de altă natură. Stresul poate influența și el, așa că mai așteptați câteva zile și faceți testul de sarcină, pentru că oricum nu mai schimbați nimic din ce-a fost.
0
14-07-2017, ora 12:31
Anonim9612
Nu este medic/terapeut
Anonim9612
Va multumesc pt raspuns! Azi am facut un test de sarcina si a iesit negativ. O sa mai astept.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Aplicația Activ (by ROmedic)
    Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

    Accesează gratuit Aplicația
    Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK