am si o problema..poate ma ajuta cineva

14-05-2008
miha81
Nu este medic/terapeut
miha81
Am si eu o problema de ceva timp am dureri articulare mai ales la picioare de la genunchi in jos spre gamba, efectiv ma dor oasele.. durerile sunt mai puternice seara si in timpul somnului..simt ca niste arsuri la nivelul picioarelor..si greutate in picioare..problema este ca nu pot sa stau prea mult in picioare mai mult de 5 min nu pot pt ca ma si dor picioarele dar si coloana..in zona lombara si sacrala.
tin sa mentionez ca mi-am facut o serie de analize ( VSH, hemoleucograma, Proteina C, Aslo) si un RMN la coloana lombara si mi-au iesit bine chiar..nu stiu care-i treaba cu durerile astea..ce sa fac...ce analize ar trebui sa mai fac sa vad cauza durerilor mele..precizez ca am 25 de ani, sunt tinara iar durerile nu ar trebui sa exista de la varsta asta..si atit de insuportabile uneori..Ma gandeam ca problemele au aparut pe fond de stres pt ca am trecut printr-o perioada de stres continuu, dar si datorita faptului ca nu fac sport, cei drept nu am un program de exercitii fizice..si ma gandesc serios sa merg la aerobic..pentru a-mi tonifia muschii pentru ca simt ca si muschii ma dor..ma simt fara putere, obosesc destul de usor la efort.. Nu stiu..poate exista cineva pe forum sa-mi dea cateva sugestii in legatura cu problema mea.
Va multumesc anticipat
4 comentarii
0
14-05-2008, ora 00:00
Dr.Simion
Identitate neconfirmată
Dr.Simion
Senzatia de oboseala permanenta si de arsuri la nivleul talpilor poate fi datorata si altor probleme decit cele ale coloanei, una din ele chiar frecventa este deformarea piciorului in sensul aplatizarii, mai ales ca nu sunteti un obisnuit al salii de gimnastica. ar fi bine sa va vada un specialist (ortoped) inainte de a merge la orice fel de activitate fizica, nu v-as sfatui sa incepeti cu aerobic inainte de o kinetoterapie de reconditionare a musculaturii. Starea de solicitare psihica prin care ati trecut poate mari sensibilitatea la durere, scadea pragul dureros dar nu poate fi o cauza in sine a durerilor de gambe.
0
14-05-2008, ora 00:00
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
o vizita la ortopedie!
0
25-03-2009, ora 19:55
mihamux
Nu este medic/terapeut
mihamux
problema mea consta intr-o durere ascutita care apare cand si cand pe o portiune de circa 15 cm pe partea din fata a piciorului drept. in acelasi timp, in partea dreapta spate din regiunea lombara exista o durere surda, mai suportabila decat cea ascutita de pe picior. intrebarea mea este: la ce specialist trebuie sa ma adresez (gineco, neuro...?) sau daca e necesara radiografie de coloana...
0
25-03-2009, ora 23:31
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Consultati intai de toate un neurochirurg, pentru a exclude o afectiune discala (lombo-sciatica).
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
www.chirurgiapiciorului.ro
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Osteoartrita ar putea fi prevenită prin dietă și sport
  • Compusul din alge marine ce ar putea trata artrita
  • Nanotehnologie pentru detectarea biomarkerilor moleculari ai osteoartritei
  • Ce modificări dietetice sunt eficiente pentru reducerea simptomelor osteoartritei?
  • Antiinflamatoarele non-steroidiene cresc riscul cardiovascular la pacienții cu osteoartrită
  • De ce mă dor articulaţiile (mă lasă una şi mă ia alta)
  • Cum îți menții articulațiile sănătoase
  • Rolul estrogenului în osteoartrită și durerile lombare la femei
  •