am uitat pilula a 2-a din prima saptamana

20-03-2009
deeatzutzy
Nu este medic/terapeut
deeatzutzy
Exista vreo posibilitate sa raman insarcinata daca am uitat sa iau pilula a 2-a din prima saptamana, daca am avut contact sexual NEPROTEJAT in ziua de dinainte si in zilele urmatoare? mentionez ca am luat-o a doua zi cam dupa 15 ore iar restul pilulelor le-am luat normal.
va multumesc!
3 comentarii
0
20-03-2009, ora 10:13
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ati facut foarte bine luand si pilula uitata. Puteti considera ca ati fost sub protectie in toata aceasta perioada.
0
24-03-2009, ora 20:52
alsse
Nu este medic/terapeut
alsse
Buna fetelor! Azi dimineata am uitat sa iau a2a pastila (in mod normal le iau la ora 10am)...avand in vedere ca e vorba de prima saptamana dupa pauza si ca duminica am avut contact sexual neprotejat e cazul sa imi fac probleme? M-am uitat si pe discutiile anterioare, dar as vrea un raspuns concret. Am luat cu 9 ore intarziere pastila uitata si bineinteles ca ma voi proteja in urmatoarele 7 zile. Insa mi-e teama de contactul din perioada de pauza. Astept un raspuns... Merci si pupici!
0
25-03-2009, ora 11:50
happysmilingtw
Nu este medic/terapeut
happysmilingtw
sa inteleg ca au fost doar 9 ore intarziere, dar ai luat-o. daca e asa, atunci poti sta calma. Eficacitatea anticonceptionalelor se pierde daca intarzii mai mult de 12 ore sau omiti vreo pastila. Deci poti sta linistita. Si sincer nu e nevoie in a te proteja urmatoarele 7 zile, decat daca consideri ca este nevoie pentru confortul tau psihologic( oare am facut bine, oare nu.. stii tu :) )
Oricum esti protejata. Pupici
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul