Am uitat sa iau desorelle 2 zile

04-07-2009
diana-iulia
Nu este medic/terapeut
diana-iulia
Trebuia sa reiau o noua folie de desorelle, dar am uitat 2 zile la rand. Am luat-o totusi pe cea de-a doua aproximativ la 12 ore dupa contactul sexual. E bine sa o iau si pe prima? Trebuie sa-mi fac griji?
3 comentarii
0
04-07-2009, ora 15:09
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
Reconstituind ce ai zis tu, dupa perioada de pauza, cele 7 zile, ai uitat sa iei primele 2 pastile, nu? si pe a doua ai luat-o cand?? eu in locul tau mi-as cam face griji pentru ca e ca si cum ai uita o pastila, oricand, mai mult la tine 2... n-ai decat sa astepti 3 saptamani de la contactul cu risc si sa iti faci un test de sarcina, sau poti sa mergi la spital si sa iti faci un test de sange... sau daca nu au trecut 72 de ore de la contactul sexual, mai ai timp sa iei pastila de urgenta... cand uiti o pastila o iei cand iti amintesti, dar o iei si pe cea aferenta acelei zile si folosesti protectie suplimentara (prezervativ) 7 zile
0
22-07-2009, ora 09:36
elena ber
Nu este medic/terapeut
elena ber
URGENTTT!!!buna eu iau anticonceptionale desorelle...astazi este miercuri am avut contact sexual luni seara...am luat luni la ora 7 pastila...si iei adik marti nu am luato...astazi dinineatza cand mi-am adus amninte am luat la ora 8.30 una si la 9 alta.si ma bate gandu sa iau si la 12 postinor 2. AJUTATIMA CU CUN SFAT? E BINE CE FAC?
0
22-07-2009, ora 19:59
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
nu lua postinor, pentru ca tu ai uitat pastila de ieri, pe tine ieri te-a protejat pastila de luni pe care spui ca ai luat-o... protejeaza-te 7 zile cu prezervativ, numai bine, nu ai de ce sa iei postinor ca iti deregleaza organismul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul