Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata? | Forumul Medical ROmedic

Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?

30-08-2009
ximena
Nu este medic/terapeut
ximena
buna...am si eu o intrebare...s-a intamplat saptamana trecuta joi sa uit sa imi iau pilula de marvelon...si vineri mi-am sunat ginecologul si i-am zis, el mi-a spus sa nu o mai iau deloc sa sar peste ea, pt k nu raman insarcinata...intradeavar asa am facut dar imi e teama...e a doua luna kind iau pilulele...ce sa fac?sa o mai iau acum?sunt sanse sa raman insarcinata?va rog ajutati-ma
6 comentarii
0
30-08-2009, ora 18:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu ramai insarcinata si nu are rost sa o mai iei acum.Ai fost sfatuita prost, cand mai uiti o pilula, a doua zi, cand iti amintesti, trebuie sa o iei pe cea uitata, si tot in acea zi, pe cea normala. Deci in acea vineri trebuia sa iei doua pilule.
0
31-08-2009, ora 17:19
anaigroeg23
Nu este medic/terapeut
anaigroeg23
va rog s imi zice-ti si mie dak iau anticonceptionalele melleva 35, in prima luna ma projeaza sau tot mai treb s ma mai protejez si eu, nu am mai luat nicodata pastile, va rog si va multumesc
0
31-08-2009, ora 18:46
dennny
Nu este medic/terapeut
dennny
Buna! am si eu o problema! iau pastile yasmin de aproape 2 ani din probleme de sanatate la recomadarea medicului. pana acum nu am avut probleme. chiar aveam o menstruatie super regulata, a treia zi de la oprirea pastilelor, chiar si ora o stiam! am luat 2 luni consecutiv pentru a nu avea "surprize" la mare, si mi-a venit cand mai aveam 4 pastile de luat, deci cu o sapt mai devreme. Cantitatea este mult redusa fata de normal. am asteptat pana in ziua in care trebuia sa imi vina si mari schimabari cantitative nu au fost. Folosim prezervativul, am facut un test de sarcina, si e negativ.vineri ar trebui sa incep iar pastilele.ce fac? va rog helllpppppppp sanatate
0
31-08-2009, ora 20:32
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
# anaigroeg : Da, in prima luna esti protejata de pilule, nu este nevoie de paza suplimentara cu prezervativ.Numai bine!
0
31-08-2009, ora 20:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
# denny : Deci iei Yasmine de doi ani, in ultimele doua luni nu ai facut pauza intre folii pentru a amana ciclul, iar acesta a venit mai devreme, pe ultimele pilule.Nu ai ramas insarcinata, ciclul e putin dereglat datorita cuplarii foliilor de Yasmine.Acum, ca nu mai ai nici o problema si te-ai intors din vacanta, faci pauza normala de 7 zile si apoi incepi normal noua folie.Ciclul urmator va veni normal.Numai bine!
0
17-01-2021, ora 16:20
Csokispalacsinta
Nu este medic/terapeut
Csokispalacsinta
Buna ziua, am și eu o întrebare.
Iau contraceptive yasmin de aproape 2 ani. Am uitat sa iau o pastila din săptămâna a treia și mi-am amintit de ea abia în a doua zi când mi-a sunat alarma. In perioada aceasta am avut contact sexual neprotejat, iar când mi-am amintit că nu am luat pastila, la îndrumarea prospectului, am luat atât pastila uitată cat și pe cea care urma in mod normal și am luat și un nou blister, urmând să nu fac pauza de 7 zile. Întrebarea mea este daca sunt șanse să rămân însărcinată? Menționez că actul sexual a avut loc exact înainte să iau cele două pastile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • GreÈ™eli în utilizarea pilulelor anticoncepÈ›ionale
  • Am rămas însarcinată, deÈ™i m-am protejat - unde am greÈ™it (greÈ™eli frecvente ale contracepÈ›iei)
  • DiferenÈ›a între sarcină È™i sindromul premenstrual
  •