amenoree secundara in urma unui control endocrinologic,.. tratament cu Duphaston

15-10-2011
danuta82
Nu este medic/terapeut
danuta82
Buna ziua, in luna iulie am fost diagnosticata cu amenoree secundara in urma unui control endocrinologic, mi s-a dat tratament cu Duphaston timp de 6 luni...trebuie sa iau 2 pastile pe zi din ziua a 16-a pana in ziua 25-a a menstruatiei.In lunile iulie, august, septembrie mi-a venit mentra dupa 3 zile ce terminam tratamentul,.dar luna aceasta sunt 6 zile de la treminarea tratamentului si inca nu mi-a venit menstra.oare trebuie sa mai astept??...ce pot face???.ma simt bine, doar ca am o raceala,.insarcinata nu sunt.ce pot sa fac daca iarasi nu ai apare menstra????...va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
16-10-2011, ora 13:39
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din observaţiile mele personale, Duphaston nu este o soluţie de lungă durată în amenoree, după cum deja aţi putut observa. Încercaţi un tratament homeopatic, preferabil susţinut de câteva şedinţe de acupunctură.
0
16-10-2011, ora 23:10
danuta82
Nu este medic/terapeut
danuta82
Va multumesc mult pt raspuns...din fericire azi a revenit menstra, sper sa nu mai am probleme si totul sa revina la normal.
0
28-05-2012, ora 11:40
alexandra_ms
Nu este medic/terapeut
alexandra_ms
am fost diagnosticata cu amenoree secundara dupa anticonceptionale(diane 35) 2 luni nu mi-a venit menstra.am fost la medic si mi-a dat duphaston timp de 10 zole cate 2 pastile pe zi.mi-a zis ca intre zilele 3-5 de tratament apare mensta sunt in ziua a 6 a si nu a aparut.si mi-a mai zis ca in prima zi de sangerare sa iau yasmin si sa continui si yasmin.ma intreb e bine sa mai iau anticonceptionale?daca de la ele sa produs amenoreea??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Menopauza
  •