Ameteala

01-04-2007
DizzyGuy
Nu este medic/terapeut
DizzyGuy
De un an de zile fara schimbari majore am o slabiciune si ameteala continua. Mi s-a spus ca am tulburare de anxietate deoarece facusem cateva atacuri de panica pe tema asta. Am luat tratament dar nimic nu s-a schimbat. Am renuntat si la psihoterapie cognitiv-comportamentala si la pastile deoarece chiar nu mergeau. Am facut o gama larga de analize care ieseau ok. La RMN pt craniu si coloana cervicala a iesit sinuzita maxilara bilaterala, iar la exudat faringian stafilococ auriu si klebsiella pneumoniae. La hemoleucograma EO e 400 (normal pana la 200), iar LY e 5% (dupa unii e ok pana la 4%), in rest totul ok. M-am simtit mai bine dupa ce am scapat de stafilococ cu Augmentin si am facut un set de terapie chinezeasca cu magneti. In schimb a ramas Klebsiella. Aici parerile sunt impartite: unii doctori zic ca nu trebuie sa tratez, altii zic ca da.

Nu stiu nici eu ce sa mai cred. Poate avea Klebsiella efecte majore asupra organismului timp de un an?
Simptomele complete sunt:
ameteala, nesiguranta pe picioare, intepaturi inima si diverse zone, dureri articulare si musculare, dureri de cap, oboseala extrema, mioclonii, ameteli bruste, somnolenta, senzatie de rigiditate in diverse parti ale corpului, deseori buimac, un fel de ceata in cap, senzatie de lesin iminent, ataxie.
Tin sa precizez ca am 23 ani. Lucrez 8 ore pe zi. Petrec 10 ore pe zi in fata computerului.
3 comentarii
0
21-04-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Va rog sa faceti urmatoarele investigatii dupa care va rog sa ma contactati din nou: ANA prin imunofluorescenta, Ac anti-ADNdc, FR, Scl 70, c ANCA, pANCA.
Un examen oftalmologic ati facut?
Poate fi de la computer ameteala daca analizele de mai sunt sunt toate normale.
0
03-03-2011, ora 09:35
SCHMIER
Nu este medic/terapeut
SCHMIER
am oarecum aceleasi simptome, am facut analizele de sange-ok, nu am facut rmn, doar ct-toti doctorii specialisti m-au asigurat ca nu este nimic grav, eu venind cu tot felul de ipoteze extrem de sumbre.Rmn nu am deocamdata bani sa-l fac.am sinuzita cronica etmoidala, frontala si maxilara.Si eu stau mult la calculator, chiar mai mult de 10 ore pe zi uneori inclusiv in week-end.Nu am dureri de cap, sunt ametit continuu uneori mai tare alteori mai usor, simt o tensiune intracraniana, nu mereu, (nu am precizat am timpanul drept perforat, de aici temerile mele-dar si la orl nu s-a gasit nimic, nu ma doare urechea decat uneori si usor), somnolenta am si eu dar de la pastilele prescrise, inainte mai degraba era vb de insomnie, sau de adormit foarte greu, , , ceata in cap, , sau buimaceala, totul este innegurat am si eu aceasta senzatie.Si eu am nesiguranta in picioare uneori.Am uitat de asemenea ssa precizez ca eozinofilele au fot putin peste limita normala.Toti au sous ca sunt anxios, insa eu refuz sa cred asta!Tratamentul curent:betaserc, xanax, acutil, rivotril, plus niste vitamine!

Multumesc!
0
09-06-2022, ora 12:33
Marymayra
Nu este medic/terapeut
Marymayra
Ma simt exact ca tine de vreo 2 săptămâni și doctorul mia spus ca sunt anxioasa acum merg la psihiatrie dar ma simt la pământ nu știu ce sa mai fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •