ameteala si vedere incetosata

21-11-2013
BiancaG
Nu este medic/terapeut
BiancaG
Buna ziua! De cateva zile am o ameteala si parca mi se incetoseaza vederea.Tin sa mentionez ca nu am avut probleme niciodata cu ochii..ma simt foarte obosita iar cand tin ochii deschisi ii simt obositi si grei..am 18 ani si as vrea sa stiu ce este de facut sa imi revin, si de la ce ar putea fi.Pot lua vreun fel de medicamente care sa ma ajute?
va multumesc pentru atentie si pentru orice sfat!
3 comentarii
0
22-11-2013, ora 11:22
APR.ALINA
Nu este medic/terapeut
APR.ALINA
posibil sa ai lipsa de vitamine, minerale.fati un test de sange pt vitamine
0
22-11-2013, ora 13:06
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Bianca


buna...din cate am.inteles de la tine ai ameteli si vedere intetosata...asta e clar lipsa de calciu ai magneziu...si obosita pari s-au ti se pare tot din cauza acestor 2(lipsa calciu si lipsa magneziu din corp)poti sa mergi sa le cumperi de la orice farmacie...s-au mergi la medicul de familie la un consult.mananci fructe de obicei??trebuie mai mult fructe si legume sa mananci si poti sa lasi carnea o perioada ca sa te mai detoxifici...o zi buna iti doresc si sper sa vii cu vesti bune!!!
0
22-11-2013, ora 14:59
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Mergi la un consult oftalmologic.Pentru ca ai 18 ani, iti recomand si refractie dupa cicloplegie, este posibil sa ai un viciu de refractie care sa necesite corectie optica. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.