Ameteli, nod in gat

06-05-2010
roxanika09
Nu este medic/terapeut
roxanika09
Buna seara..
Nici nu stiu de unde sa incep...
In februarie dupa o sesiune stresanta, eram cu prietenii si jucam carti intr-o bucatarie destul de mica cu gazul pornit deoarece era frig, fum de tigara, unii mai fumau si altceva... si dupa doua ore am simtit ca ma ia somnul si tot atipeam cu capul pe masa dupa care am lesinat.
Dupa acest episod de lesin (a fost prima data in viata mea) am ramas cu ameteli si atacuri de panica, frica de lesin.
M-am internat la neurologie, toate analizele au iesit bine, dupa o saptamana mi-au facut un eco si au semnalat o apendicita. M-am operat de apendicita pe 22 martie, dupa anestezie nu am reusit sa vomit deloc desi aveam in permanenta o senzatie de voma cam 14 zile a durat dupa operatie aceasta senzatie.
Treptat incepusem sa imi revin dar de cateva zile am din nou ameteli puternice, senzatie de nod in gat puternic parca imi vine sa vomit.
Toate analizele facute (repetate de vreo 6 ori in locuri diferite) mi-au iesit bine, calciul la limita, fierul un pic scazut post-operator zic ei, RMN la prima vedere e ok, inca nu am apucat sa il trimit domnului neurolog, deoarece am inceput din nou sesiunea si sunt ultimul an si nu prea am timp.
Va rog frumos sa ma ajutati, poate aveti idei ce ar mai putea fi? ce sa mai fac? momentan iau Osteocare si Ginsavit m-am gandit ca poate sa fie si o anemie mai puternica dar deja ma ingrijorez..
Va rog frumos sfatuiti-ma ce sa fac..

Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
07-05-2010, ora 11:11
roxanika09
Nu este medic/terapeut
roxanika09
am uitat sa precizez faptul ca am in permanenta o presiune dureroasa la nivelul nasului, si senzatie de cap greu.. se poate oare sa fie de la polipi? sau sa fie o sinuzita?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.