ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri

23-05-2014
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
va rog frumos un sfat, sunt de 4 luni pe tratament( tanakan, betaserc, neuromultivit, ca, mag, D3, de o saptamana iau si centrum A la ZN ), am ameteli permanente imi pulseaza urechea stanga am tiuituri in cap sau urechi nici eu nu stiu sigur, vedere usor incetosata, dureri de cap dar din cand in cad acum, dureri ceafa, usoare palpitati la inima dar nu tot timpul cand si cand, gat usor incordat sau intepenit, tratamentul mi-a fost schimbat acum 4 zile (cebrium, actovegin, cavinton si betaserc), m-am simtit rau si azi medicul neurolog mi l-a sistat si am revenit la primul tratament. in cele 4 luni am fost la cardiologie- inima este ok, oftalmologie- fund de ochi, tensiune oculara si ce se mai face totul ok, orl- audiograma si tot restul ok, de la orl medicul mi-a dat trimitere la rmn- angio rmn care a iesit ok, am facut CT- a iesit ok, analize la sange toate bune, colesterolul la limita 230 si maximul este 240 dar medicul a zis ca este ok, in schimb VSH- 29( MAXIMUL ESTE 10) SI fibrinogenul este 4, 09- maximul fiind 3, 5, restul analizelor sunt bune, tensiunea 12 cu 8- 13 cu 8, am 45 de ani, 80 kg si 1.65 cm, va rog un sfat ca nu stiu unde sa mai merg si ce sa fac sa scap macar de ameteli, multumesc anticipat si scuze pt greselile gramaticale
63 comentarii 12 3 Înainte ›
0
23-05-2014, ora 14:28
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
am uitat sa mentionez ca am si o spondiloza cevicala pt care am facut 12 sedinte de proceduri acum o luna dar nu s-a vazut nici o imbunatatire a starii de sanatate.
0
23-05-2014, ora 14:41
Dr. Todorescu Arta-Melania
Neurologie, Timisoara
Dr. Todorescu Arta-Melania
O ecografie Doppler cervico-cerebrala ati facut? Eu asta as indica +RMN cerebral.
0
23-05-2014, ora 17:25
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
multumesc frumos pt raspunsul dumneavoastra, am facut angio -rmn cerebral care a iesit - fara elemente patologice decelabile la examinarea RM CEREBRAL, ANGIORM. dar eco dopller cerebral nu am facut nici unul din cei 3 medici neurologi care m-au vazut nu mi-au spus sa fac, pot face de capul meu acest lucru ma refer fara trimitere de la medic? va mai deranjez cu o intrebare ce parere aveti de tratamentul pe care il urmez in prezent- betaserc 2pe zi, tanakan 3 pe zi si cebrium 1 pe zi mai iau si centrum de la A la zn, am crampe musculare imi zvacnesc muschii de la picioare, pe spate, pe fese si uneori si ploapa ochiului, ce as putea sa mai iau pt aceste ameteli care numi dau pace? mii de multumiri pt raspunsul dumneavoastra si scuze pt exprimare
0
25-05-2014, ora 22:52
Dr. Todorescu Arta-Melania
Neurologie, Timisoara
Dr. Todorescu Arta-Melania
Imi cer scuze, nu am retinut faptul ca ati facut deja RMN cu angio. Tratamentul este O.K. adica cel standard legat de acuzele Dvs. Poate ar trebui revizuit putin stilul de viata, sa va relaxati (v-ar prinde bine un concediu);asta indic la pacientii care au toate analizele bune si merg la consulturi multiple dar nu li se gaseste nimic.
0
26-05-2014, ora 18:35
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
multumesc din nou pt raspuns, azi-dimineata la 6 am ajuns la urgenta din nou, mi-au facut perfuzi cu osmofundin si B-URI, mi-au facut analize la sange si sunt ok iar analiza la urina mi-au pierduto, dupa 6 ore de stat la urgenta am preferat sa plec acasa decat sa mai astept inca 3 ore pt a repeta acea analiza( sunt din Constanta si la noi in urgenta este nebunie)mi-au scris pe fise-sindrom vertiginos acut. Mi-am facut programare pt maine la ecografie cervico-cerebrala asa cum ati spus dumneavoastra sa vedem ce v-a iesi acolo, va tin la curent daca nu va peranjez prea mult
0
26-05-2014, ora 18:37
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
ecografie dopller cervico-cerebrala, imi cer scuze ca am scris gresit
0
27-05-2014, ora 14:20
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
revin cu rezultatul de la ecografia doppler, concluzii-aspect ecografic Doppler in limite normale. Doamna doctor nu stiu ce sa mai fac, sunt in pom si pomul in aer., credeti ca aceste stari de rau si ameteli ar fi de la spondiloza cervicala si daca da ce as mai putea face, va rog un sfat, proceduri am facut acum o luna jumatate, m-ar putea ajuta cumva acupunctura? multumesc anticipat si va rog sa ma iertati pt ca va deranjez atat de mult cu problema mea
0
31-05-2014, ora 00:30
paun mihai
Nu este medic/terapeut
paun mihai
Buna seara, ma numesc mihai si am o problema in care am speranta ca ma puteti ajuta.de circa 3 zile simt ceva in crestetul capului(intepaturi), insotita de o amorteala a tamplei drepte cu obraz, uneori chiar si in urechea dreapta o durere sau chiar o piuiuala de 5-10sec...mentionez ca ieri am avut chiar niste ameteli, dar au trecut.cu o saptamana in urma am avut o durere de gat, ceafa pana in oasele capului.mai.mentionez ca durerile de cap sunt minore...poate fi de la cervicala? poate fi ceva grav?poate fi de la nesomn, stres sau chiar curent?o raceala localizata?multumesc din suflet, mihai!
0
14-06-2014, ora 15:47
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
revin dupa 3 saptamani, sunt disperata, simptomele sunt aceleasi, nu cedeaza ameteala de nici un fel, simt capul greoi, imi tiuie urechile parca si mai tare, nu ma odihnesc noaptea, tin regim draconic de aproape doua luni jumatate si nu se cunoaste nici o ameliorare, intre timp am mai consultat un neurolog, al cincilea, tratament ; betaserc, tanakan si magne B6, deja ficatul imi face probleme iau tratament de 5 luni. peste 6 zile ar trebui sa plec intr-un mic concediu pe care il astept de un an si sincer mie frica sa plec la drum cu aceste stari de rau. ce pot face????????????un mic sfat, va rog si va multumesc anticipat, scuze pt greselile gramaticale, si vederea imi este in ceata.
0
18-06-2014, ora 20:51
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Daca toate investigatiile pe care le-ati facut sunt in regula inseamna ca nu aveti nici o boala organica. Este posibil ca toate simptomele sa fie pe fond nervos... sa fie din cauza stresului iar faptul ca va ingijoreaza sa accentueze simtomele, adica daca intrati in panica simtiti si mai tare ameteli si tiuituri. Este foarte bine ca plecati in concediu poate sa va prinda bine relaxarea si incercati sa nu va ganditi si sa nu dati mare importanta simptomelor.
0
19-06-2014, ora 13:50
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
Multumes pentru sfat d-na doctor, va mai deranjez cu o intrebare, este posibil ca aceste simptome sa fie de la spondiloza cervicala? Va doresc o zi frumoasa si mii de multumiri.
0
19-06-2014, ora 17:53
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Da, poate sa fie si de la spondiloza cervicala dar nu putem da vina doar pe asta. Sunt multi care au spondiloza si nu au asa simptome.
0
29-06-2014, ora 19:26
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
Buna Cora, ma numesc Sebastian si pot zice k aceleasi simtome le am si eu, numai k eu ma lupt cu ele de aproape 2 ani de zile.Nu are rost ca sa mai enumar si eu ce analize, vizite si cate drumuri am mai facut la urgenta pt ca doar am sa plictisesc..in concluzie tot ce ai facut si tu.pot zice k im plus am vizitat si un psihiatru de la care am urmat si un tratament de 3 luni cu Cymbalta 30-60 mg care pot zice k mia facut mai mult rau decat bine.Aceeasi dispereare o am si eu ca si tine..nu stiu unde sa mai merg, ce consult medical sa mai fac si ce tratament sa mai urmez pt ca se pare ca tot ceea ce fac si iau este in zadar.Am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea asta de a fi bolnav si sa duc boala(care boala, nu stiu!?)pe piciore..dar i-mi este din ce in ce tot mai greu..am inceput sa renunt treptat (la sfatul medicului)la orice fel de tratament pe care l-am luat pt ca i-l luam degeaba..mai continui doar cu Xanax(picaturi), dar in curand am sa-l elimin si pe el.Am uitat sa precizez k eu locuiesc in Italia si aveam mari asteptari de la medicii de aici.Te rog, daca intre timp afli vreun remediu la aceasta boala sa ma anunti si pe mine, asemenea am sa fac si eu!
Apropos..si eu cred k am spodiloza cervicala, desi la filmu care l-am facut nu a iesit nimic..dar am momente cand nu-mi pot misca gatu si i-mi trosneste tot timpul cate ceva la gat.Multa sanatate tuturor.
0
01-07-2014, ora 13:24
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
Buna Sebastian, eu am fost plecata intr-un mic concediu si se pare ca mi-a facut bine, am schimbat aerul, eu fiind de la mare am mers la munte, nu am mai tinut regim cat am fost acolo si am injumatatit tratamentul, ma simt mult mai bine si sper sa scap total de aceasta boala- fantoma. Cat am stat acolo mi-am adunat frunza de brusture pe care am inmuiato timp de 10 min in spirt medicinal si apoi am aplicato pe gat la cervicala, am tinuto toata noaptea, timp de 6 nopti consecutiv( am gasit pe internet acest tratament babesc si poate a ajutat si el intr-o mica sau mare masura), cert este ca ma simt mai bine.Doresc multa sanatate la toata lumea si multumiri la medicii care mi-au raspuns.
0
01-07-2014, ora 14:14
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
Ma bucur pt tine k ai gasit oarecum un remediu pt aceasta boala misterioasa.Am gasit si eu acest tratament misterios pe internet si am zis k am sa-l probesc, dar o sa-mi fie cam greu sa gasesc pe aici frunza de brusture:)Pe mine ma intereseaza mai mult daca au disparut simtomele de ameteala sau persista in continuare?.Multumesc pt raspuns.
0
02-07-2014, ora 12:42
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
mai am ameteli dar foarte usoare si numai dimineata, spre pranz dispar si acestea, sper cu timpul sa nu mai existe deloc sau macar sa ramana asa cum sunt acuma, ca tare greu mi-au fost aceste 5luni, maine ar trebui sa merg la control, dar mai trag de timp sa vedem cum vor evolua lucrurile incontinuare, o sa te tin la curent, incearca si tu cu brusture, creste pe langa marginea rapelor pe unde exista si apa eventual sunt scaietii care ni se prindeau de ciorapei cand eram copii si ne jucam prin iarba
0
02-07-2014, ora 19:02
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
Dupa 2 zile de cautari am reusit sa gasesc brusture.La noapte am sa probesc si eu sa vad ce efect are.ms pt raspuns.am sa te tin la curent.
0
07-07-2014, ora 12:02
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
update.
'efectul brusture' egal cu 0, cel putin la mine unu nu a dat nici un randament dupa 5 nopti de tratament!
0
07-07-2014, ora 13:21
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
stai linistit ca s-au intors ametelile si la mine, sunt din nou permanente, era prea frumos ca sa fie adevarat si sa scap definitiv de ele..
0
07-07-2014, ora 16:49
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
asa ma gandeam si eu...vorba ta "era prea frumos ".Astazi merg sa mai fac o vizita la medicul de familie.Mia zis k o sa-mi dea niste picaturi.Sunt deja un cobai, ma intreb cat o sa mai reziste organismul la toate medicamentele astea?!Apropos, am gasit pe un alt forum niste dicutii si anume ca uleiul de peste omega 3 si coenzima Q10 ar fi bune, mai ramane sa le incerc si pe astea.
0
08-07-2014, ora 16:39
aida.
Nu este medic/terapeut
aida.
Poate pare ca ma implic inutil in discutie, dar am remarcat pe forum o multime de persoane care se plang de simptome care n-au justificare medicala si se incapataneaza sa se considere bolnavi, refuza sa creda ca psihicul poate fi propriul inamic, faptul ca ai schimbat mediul si senzatiile au disparut demonstreaza faptul ca la nivel psihic exista ceva ceea ce te deranjeaza in mediul in care traiesti, iar psihicul transimte aceste senzatii prin care sa te alarmeze, te avertizeaza, ceva nu-i asiguri si nu te incarca cu vizite inutile la medic asta este greseala si cercul vicios in care intra o persoana care desi are o tema cumplita de boala undeva are o dorinta de a stii ca simptomele acelea se datoareaza unei afectiuni.Mergi la psiholog, sau mai bine zis ar fi ok sa mergeti la psiholog pt ca aceasta boala fantoma cum singura ai realizat, daca te vei informa pe net vei afla ca poarta numele si de tulburare de somatizare.
0
08-07-2014, ora 21:51
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
In mare parte sunt de acord cu tine Aida si ai perfecta dreptate in ceea ce zici si da, ai tot dreptul sa te implici in aceste discutii pt ca de aceea conversam aici.Stau si ma intreb atunci 'care mai este rolul doctorilor de familie' legat de ceea ce a zis tu?!Ok atunci, sa zicem k as suferi de tulburare de somatizare(cel putin as avea un diagnostic si mai presus de toate as sti ce am)cum ar fi sa merg la doctorul meu de familie si sa ii zic eu diagnosticul?, care spre surprinderea lui l-am aflat de pe internet!oare o sa-mi dea o trimitere la un psiholog?la psihiatru am fost deja.O sa incerc si varianta asta, imi imaginez ce fata o sa faca:)As vrea sa te intreb Aida, asa din simpla curiozitate 'esti si tu o suferinda ca si noi sau de ce nu, un medic'?pt ca nu cred k ai ajuns pe acest forum asa din greseala si daca da, la tine a dat randament consultul sau sedintele la psiholog?
O seara buna tuturor.
0
08-07-2014, ora 23:36
aida.
Nu este medic/terapeut
aida.
Sebi, sufar de epilepsie de lob temporal, m-am infruntat si confruntat intr-o buna masura cu sistemul medical din Romania, insa am remarcat faptul ca majoritatea medicilor nu sunt responsabili sa trimita pacientii la psiholog, prefera pseudodiagnostice precum 'spasmofilia' atunci cand vorbim de un caz evindent de epilepsie sau un caz de nevroza doar pentru ca la UPU este mult mai usor sa administrezi miraculoasa injectie cu calciu.Mi-e greu sa cred ca un medic nu observa un bolnav si o persoana care sufera de anxietate, iar simptomele sunt pur si simplu somatizari ale anxietatii.Am intalnit persoane care erau convinse ca sufera de epilepsie, faceau convulsii si ulterior au aflat ca aveau crize psihogene, au renuntat la antiepileptice si au facut psihoterapie.Probabil daca tratezi cauza simptomele dispar, tratezi suna putin dur, totul porneste de la un conflict la nivel psihic, este exact ceea ce toti numim 'pe fond de stres, pe fond nervos'.Nu sunt medic, recunosc nu am fost la psiholog si nici nu sunt psiholog, doar fiind diagnosticata cu epilepsie am intalnit persoane care fiind convinse ca sufera de epilepsie faceau crize psihogene, am vazut exact cum psihicul nostru poate sa ne pacaleasca uneori si sa imite orice boala.
0
09-07-2014, ora 11:24
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
I-mi pare rau sa aud ca si tu te comfrunti cu aceleasi probleme ca si noi.Ce pot zice mai mult e ca nu putem face nimic de capu nostru chiar daca avem dreptate sau ne exprimam punctul de vedere in privinta vreunui diagnostic dat de vreun medic.Dupa cum am zis si eu in alte comentarii eu locuiesc in italia si sa sti k si aici medici sunt la fel.Nu vreau sa fiu inteles gresit., nu am nimic cu medicii de oriunde ar fi ei., dar mi se pare ca noi k si pacienti suntem tratati cu prea multa indiferenta.As vrea si i-mi doresc din suflet sa ma insel, dar prin cate consultatii am facut m-am convins tot mai mult., asadar fie Romania, fie Italia nu este nici o diferenta.Eu peste aproape o luna si ceva am sa vin in tara si am sa caut un psiholog bun, probabil urmand acele colocvii o sa dea vreun rezultat pt k vad k pe baza medicamentoasa nu am ajuns la nici un rezultat. Dupa cum am mai zis urma sa merg la medicul de familie, mi-a mai dat niste picaturi Laroxyl, care din prima zi si-au si facut vedere efectele secundare. Cu parere de rau, asta e viate, buna rea e a noastra si trebuie sa fim tari. O zi buna tuturor si multa sanatate.
P.S esti sigura acum k ai fost diagnosticata bine?
0
09-07-2014, ora 12:15
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
Aida, cu ce ma poate ajuta medicul psiholog cand mie imi tiuie urechile si am stari de ameteala cu usor dezechilibru la mers? toate aceste simptome tin de neurolog sau orl sau reumatologie dar daca ei nu isi sufleca manecile si nu incearca sa gaseasca cauza concreta pt ce mi se intampla, ce pot cere de la psiholog...daca am spondiloza cervicala cu ce ma poate ajuta psihologul? suntem cobai lor si asa vom ramane daca ei nu isi dau interesul cu adevarat pt medicina( uni dintre ei, nu toti, cel putin eu nu i-am gasit in Constanta), imi pare rau sa spun asta dar astazi sunt prea suparata pe ei ca sa mai gandesc altfel
0
09-07-2014, ora 13:55
aida.
Nu este medic/terapeut
aida.
Trebuie sa recunoastem ca exista si in tara noastra medici care isi fac treaba foarte bine si primim diagnosticul corect, deci nu am motive pentru care sa imi fac griji absurde in privinta diagnosticului din momentul in care ma aflu in fata unui medic care are o vasta experineta si pe langa toate aceastea nu profeseaza doar in tara, in schimb, EEG-ul de fiecare data a confirmat existenta focarului epileptic, oricat as incerca eu sa refuz diagnosticul si sa critic medicul pentru neprofesionalsim electroencefalograma imi confirma, pe langa crizele de epilepsie ca sufar de aceasta boala. Am fost diagnosticata corect, mi-am schimbat stilul de viata, m-am adaptat, tratamentul corect si-a facut efectul si sunt libera de crize de luni bune, insa negativismul acesta imi arata cumva ca este vorba si de ceva conditionat psihogen, daca analizele sunt bune, medicii la care ati fost refuz sa cred ca sunt dobitoci pe banda rulanta. Cora, ai incercat sa faci sedinte de masaj si fizioterapie?psihologul te-ar ajuta in schimb pentru ca esti foarte stresata, esti incarcata cu o energie negativa care nu face decat sa iti amplifice strea de rau.Am explicat, sunt persoane care pur si simplu imita convulsiile unui epileptic si asta doar pentru ca psihicul nostru are o abilitate incredibila de a ne avertiza atunci cand ceva nu e in regula cu noi, cu mediul in care ne aflam, cu energia din jurul nostru pe care o transimtem sau la randul nostru o primim, spondiloza cervicala poate la fel de bine in cazul tau sa fie asimptomatica si de fapt somatizarea anxietatii sa fie motivul, de aceea analizele si medicii sunt asa cum tu crezi, oricum, masajul si fizioterapia relaxeaza foarte tare.
0
09-07-2014, ora 17:19
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
Si revin cu aceeasi idee'trebuie gasit medicul potrivit' pt ceea ce avem noi de fapt, si care se ne indrume pe calea cea buna dar care ar fi el psihologul??Tare mie frica sa nu intalnesc unul la fel ca toti ceilalti medici pe la care am trecut, ceva de genu'cum esti, ce ai, ce te doare?...ia 5 picaturi de xanax si e totul ok..nu ai nimic, esti doar putin stresat!'ce facem in situatia asta?, , de aia ziceam k de multe ori suntem tratati cu prea multa indifirenta si daca vreti cu prea multa ignoranta.Ei in loc sa intre mai profund in starile si trairile tale..se spala pe maini si zice k esti ok.Pot da si ex..vizita neurolog 7 min..s-a uitat peste cd cu rezonanta mag dar asa la viteze max, cum ai trece peste ceva ce nu te interseaza, practic ce a facut?s-a uitat direct jos pe foaia de la medicii de la rmn si de acolo a tras concluziile.Stau si ma intreb atunci..oare mai trebuia sa ma trimita la neurolog k de citit stiu si eu sa citesc, nu doar neurologu?!vizita la psihiatru, i-au trebuit 3 intalniri cu mine k sa poata sa-mi dea un tratament pt toate sintomele ce le am, care pana la urma a fost dezastruos si mai presus de toate..nu inteleg cum se pot da tratamente ce in 98% din cauzuri i-ti provoaca si agraveaza sintomele pe care tu le ai deja?!oare merg pe zicala cui pe cui se scoate?
Nu stiu ce ar mai putea fi de zis, doar k singurul lucru pe care i-l mai pot face, atata timp cat INCA mai pot sta pe picioare e sa mai vizitez si un psiholog..sper sa nu ma dezamageasca si el k, chiar nu mai am la ce medic sa mai apelez..Cu D-zeu inainte!
0
09-07-2014, ora 23:05
sebby76
Nu este medic/terapeut
sebby76
Apropos de ce zicea Aida..iata ce am gasit, e foarte interesant ce scrie acolo si perfect adevarat.Eu sincer ma gasesc aici in proportie de 98%-99%!!
http://ungureanucorneliu.wordpress.com/2012/05/02/tulburarea-de-somatizare/
Mai ramane modalitatea de tratament.
0
10-07-2014, ora 14:03
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
A, am facut fizioterapie in martie si in octombrie sunt programata sa fac din nou, stii cum plecam de acolo, ma tineam de mama ca sa nu cad pe strada, eram buimacita de cap.
0
10-07-2014, ora 14:08
cora40
Nu este medic/terapeut
cora40
Sebby, ai dreptate pacat ca nu a scris acel medic si despre un posibil tratament..asa ar fi fost corect sa stie omul cum se poate vindeca dar probabil nu se doreste acest lucru, la aceasta concluzie am ajuns eu
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.