ameteli si stari de confuzie

15-02-2009
cris4
Nu este medic/terapeut
cris4
In urma cu sapte luni, mai precis in luna iunie 2008, brusc, am inceput sa ma simt f rau.Totul a inceput cu o stare de ameteala si confuzie groaznica, simteam ca ma prabusesc si nu stiam unde ma aflu.Imi era frica sa merg pe strada ca nu cumva sa cad.Aceste stari le aveam mai ales dimineata dar se prelungeau toata ziua.Speriat groaznic m-am dus la urgenta unde am fost consultat de un cardiolog si un neurolog.Acesta din urma, dupa cateva observatii clinice si a discutiei purtate a concluzionat ca e vorba de neuroastenie, si mi-a dat o reteta cu calciu si magneziu.Simptomele au continuat, singura imbunatatire a fost ca ametelile nu mai erau atat de puternice dar persista starea groaznica de confuzie ca si cum as fi fost mahmur, scaderea randamentului intelectual, oboseala, somnolenta.Dupa aproximativ 1-2 sapt de la deputul simptomelor au inceput sa apara si alte probleme:insomnii de trezire timpurie(ma trezeam pe la 3-4 dimineata) fara a mai puteam adormi la loc, panica, spasme musculare si senzatii de curent mai ales in gambe.In aproape o luna eram treminat psihic si fizic, slabisem vreo 5 kg, aproape nu mai puteam lucra(picta) si devenisem ipohondru.Mentionez ca inainte nu avusesem nici o problema serioasa de sanatate, nu fumez, nu beau, am practicat sport de performanta, singurele excese facute fiind acelea ca munceam f mult 10-11 ore zilnic.Panicat, am inceput sa fac analize:hemoleucograma, hepatita, electromiografie, rmn cerebral.Absolut nimic anormal, nici anemie nici lipsa de calciu, EMG si RMN normale.In schimb starea de confuzie persista, la fel insomniile si spasmele musculare.Doctorul de familie mi-a dat xanax care m-a ajutat cat de cat sa dorm mai bine si calciu+magneziu.Lunile au trecut greu si simptomele care au persistat sunt :zenzatii de curent, de anchilozare si spasme in gambe, ameteli si confuzie ce incep dimineata la 10-20 min dupa trezire, senzatie de presiune in tample si oboseala psihica si oculara dupa efort intelectual.Am incetat sa mai iau xanax, reusesc sa dorm mai bine, nu mai sunt atat de panicat, fac eforturi mari sa lucrez. Nu reusesc insa sa-mi revin din aceasta stare de ameteala amestecata cu confuzie, datorita careia mi-e greu sa ma concentrez si sa lucrez, de parca as avea creierul amortit.Imi poate da cineva un sfat ce altceva as putea sa mai fac, ce analize? ma gandesc sa fac un EEG si sa ma duc la un psihiatru.Am tot sperat ca o sa ma simt mai bine cu timpul adr nu-mi revin.Multumesc anticipat.
23 comentarii
0
16-02-2009, ora 17:02
calitate
Nu este medic/terapeut
calitate
Incearca sa mergi si la un endocrinolog inainte de a merge la psihi.
0
05-03-2009, ora 01:15
rodica_jemeppe
Nu este medic/terapeut
rodica_jemeppe
Cris4 mergi la alt neurolog si eventual la un neurochirurg, cu radiografiile si celelalte rezultate, explica toate simtomele, trebuie sa gaseasca cauza starilor tale.Nu esti hipohondru, durerile tale exista, descarcari electrice si spasme, insomnii, oboseala si lipsa de concentrare, au o mare legatura cu sistemul nervos central.Deci trebuie sa gasesti doctorul care sa acorde destula atentie a simtomelor tale, pana una alta ar trebui sa rogi medicul de familie sa-ti prescrie ceva sa te linisteasca ziua iar seara incearca sa bei ceaiuri pentru dormit.Ce sport ai facut, daca nu sunt indiscreta?Iti doresc multa sanatate si numai bine!
0
10-03-2009, ora 09:07
cris4
Nu este medic/terapeut
cris4
Saptamana trecuta am fost internat la Iasi la Spitalul de Recuperare pentru investigatii, la neurologie.In urma analizelor(RMN lombar, analize de sange, EMG), a rezultat ca nu e nici o problema neurologica, in schimb e cu totul altceva, poate la fel de grav. Si anume suspiciune de polimiozita. A fost pus acest diagnostic prezumtiv in urma analizei ck:739 iar peste doua zile 530, si a EMG (a fost o tortura), din care la fel a rezultat acest diagnostic. Saptamana aceasta trebuie sa aflu rezultatul analizelor de imunologie, iar peste o luna sa fac biopsie musculara. Acum sunt un pic derutat, am citit pe internet o multime de lucruri, unele pesimiste altele nu in privinta acestei boli. Familia e foarte panicata, nu se astepta nimeni la asa ceva.Insa eu sunt hotarat sa lupt si deja am inceput un tratament naturist pana voi afla diagnosticul final si voi incepe tratamentul dat de doctori. As vrea sa mai mentionez lipsa de profesionalism a doctorilor din Bacau care m-au plimbat atatea luni fara sa-mi dea un diagnostic sau macar sa-mi spuna ce analize sa fac. Va rog foarte mult, daca este cineva care s-a confruntat cu aceasta boala, sau cunoaste tratamente care au dat rezultate sa-mi scrie pe forum. Va multumesc din inima pentru mesaje.
0
10-03-2009, ora 21:57
rodica_jemeppe
Nu este medic/terapeut
rodica_jemeppe
Bonsoir cris!
In primul rand diagnosticul e prezumtiv, deci nu panica!Am aruncat si eu un"ochi" cu google despre boala, sincera nu am auzit de asa ceva.In ultimul timp au aparut boli ca cipercile dupa ploaie, boli orfeline si fara leac, eu insa-mi sufar de o boala fara leac dar nu-mi pierd speranta, iar moralul mi l-am ridicat singura, deci curaj!
Nu de mult am vazut un reportaj pe un canal francez care.avea ca tema, vaccinurile, in special cele impotriva hepatitei B, au aratat oameni care dupa injectare au facut boli incurabile, in fine.
Ce vreau sa te rog, indiferent de verdictul diagnosticului:
1)ramai pe cat posibil activ
2)intra in contact cu persoane atinse de aceeasi boala, dar nu discuta de lucruri rele, mai degraba schimbati cateva trucuri care sa va ajute
3)continua sa te informezi pe site serioase
4)evita medicii cu care vezi ca nu poti comunica si nu gasesti intelegere
5)pentru moral, e bine sa accepti sau sa ceri un antidepresor(sunt antidepresoare care ajuta in durere)
6)nu citi efectele adverse ale medicamentelor, toate au efecte negative
Apropo de medici, sa ma scuze medicii care isi cunosc bine meseria(avem capacitati in romania)dar cei care isi trimit pacientul acasa cu o reteta de nurofen fara sa le faca alte investigatii sau mai rau un neurochirurg care opereaza si provoaca pacientului un handicap pe viata, cum i-am putea numi?Cum zici tu, lipsa de profesionalism si as mai adauga lipsa de omenie.
Multa sanatate si revino cu precizari, eu iti citesc mesajele si in functie de starea mea de sanatate iti voi raspunde.
0
20-04-2009, ora 21:06
bajunix
Nu este medic/terapeut
bajunix
Buna ziua, am o problema...acum o vara intr-o dimineata m-a luat o ameteala puternica simteam ca mi pierd cunostinta...si de atunci in continu am aceasi problema..ma speri..foarte des si am niste momente cand nu realizez ce se intampla cu mine..ma duc cu frica intr-un loc sa nu mi se faca rau...si cand stau in pat am aceasi stare ba chiar mai rau..cateodata nu realizez ca sunt eu..si mi se face rau..incepe sa mi bata inima repejor.si cand ma scol stau linistit si incepe de la capat...si cand stau la pc sau sunt cu mai multi nu mi se face rau, mai ales pc care imi distrage atentia de la tot..Va multumesc din inima pentru mesaje...va rog sa ma ajutati :)
0
09-07-2009, ora 14:54
Laurentiu12
Nu este medic/terapeut
Laurentiu12
Buna ziua! aceiasi problema am avut si eu simteam o frica severa de moarte, ma panicam de orice, nu stiam cum ma cheama, si nu mai puteam nici sa respir, am fost la urgenta dar nu iti gasesc nimik aici e ceva psihic, medicamente nik nu da rezultate dar depinde de caz daca nu ai starile severe poti sa iei niste vitamine, ti se va mai ameliora situatia.dar un singur lucru trebuie facut si e garantat, roagate la Isus spunei ca iti pare rau de pacatele care leai facut si ca nu vei mai face, dar rugaciunea sa fie sincera si spunei sa te curate. vorbesc foarte serios ;) Dumnezeu Sa Va Binecuvanteze!!!
1
13-07-2009, ora 23:39
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
si eu ma simt la fel de rau ca si cris.Am fost la toti medicii..endocrinolog, neurolog, orl, pshiatru, am facut rmn si multe alte analize.Urmeaza sa fac o investigatie EMG la bucuresti si cred ca ma opresc aici.Acum sunt in tratament ptr depresie ptr ca faceam atacuri de panica dimineata cand ma trezeam si simteam ca tot rau ma simt.Nu stiu in ce consta aceasta investigatie EMG dar daca e la fel de ingrozitoare ca si rmn-ul ma cam tem.Doresc sa stiu in ce consta si daca la aceasta investigatie mi se spune daca am nevralgie de trigemen sau inervatie musculara nerv facial dupa cum m-a diagnosticat un medic de pe forum ca un diagnostic cert de la medicul neurolog nu am.Asa ca si simptome am dureri de dinti cei din fata/maxilar desi nu am probleme cu dantura ca am facut lucrare dentara din portelan acum 8 luni.Este o durere suportabila dar suparatoare care radiaza spre nas, ochi, frunte si pometi.Dupa aceasta durere mi se face o dunga pe buza superioara adica sub nas care este vizibila doar daca zimbesc.Atunci eu spun ca simt ca am fata picata si ma simt cam ametita.Medicul neurolog nu m-a crezut ca mi se face acea dunga si m-a pus sa imi fac poza pe telefon ca sa vada ca se gandea ca totul este in imaginatia mea dar s-a convins acum si mi-a dat trimitere ptr emg.Sincera sa fiu nici nu mai stiu unde sa ma duc si ce sa mai fac ptr ca imi doresc sa ma fac bine.daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat.astept raspuns.
0
19-07-2009, ora 10:23
dualtrax
Nu este medic/terapeut
dualtrax
Tot ce este descris pe acest topic descrie starea de depresie. Trebuie sa acceptati ca este o boala la fel ca oricare alta si sa porniti pasii spre a o trata.


E prea complex subiectul, datorita multitudinii de stari cu care te poti confrunta.

Ideea este sa intelegi exact despre ce este vorba, sa o accepti si sa incerci a-ti infrange teama de moarte pentru ca ea genereaza starile de panica avansata.

Cat despre frica de a pleca de acasa aici e vb de agorafobie care de cele mai multe ori insoteste depresia.

Sfatul meu este ca atunci cand simti ca te apuca starea de panica sa stai relaxat si sa iti zici in gand ca nimic rau nu se poate intampla.
0
12-12-2009, ora 08:47
pif20
Nu este medic/terapeut
pif20
Postarile sunt de mult, dar eu sper ca mai intra cineva care ma poate ajuta si pe mine.Si eu am stari de lesin, dar nu lesin, durere de cap frontala si dupa cap, senzatie de voma, palpitatii, senzatie de frig si dupa aceea de cald, transpir, mai ales noaptea, dureri de spate, stari de panica, imi simt inima cum pulseaza in gat, ameteala, uneori brusca, alteori continua.Am facut analize si controale la inima, rinichi, neuro, calcemia si nimic, doar creatinina ridicata si ureea, dar mi s-a spus ca nu sunt foarte mari si ca am o infectie, dar nimeni nu stie unde.Un timp m-am simtit bine cand luam antibiotic, dar acum se pare ca nu mai tine. Stie cineva unde ar trebui sa merg pentru un diagnostic corect? Multumesc!
0
12-12-2009, ora 15:46
ninho
Nu este medic/terapeut
ninho
si eu am acceleasi stari dar eu stiu de unde am. Acum 2 luni am fumat cu cativa prieteni iarba (drog) numit cil si de atunci viata mea e un calvar, ameteli, stari de confuzie, ameteli puternice, stari de lesin, parca ar fi un vis urat, simt ca imi intra picioarele in pamant cand merg, simt ca din ce in ce imi e mai rau, dar nu sunt impacat pana nu vad ce am am fost la psihiatrie si mia recomandat zyprexa de 0, 5 si acuma nu le mai iau ptr ca mia zis ca sar putea din cauza pastilelor sa fiu asa dar imi e tot rau. Daca stie cineva ceva?ast raspuns YM m3li_cv9
0
16-12-2009, ora 20:01
pif20
Nu este medic/terapeut
pif20
Din pacate ne plangem unul la celalalt sa ne mai consolam, dar un raspun adecvat nu primim se pare de la nimeni. Eu am inceput un tratament cu cu xanax, dar azi dimineata nu ma simteam bine si am luat un stugeron si un piracetam dupa care m-am simtit mai bine, sper sa fie bine in continuare, asa va doresc tuturor. Multa sanatate si "CRACIUN FERICIT"!
0
25-03-2010, ora 23:55
Lilma
Nu este medic/terapeut
Lilma
Buna cris4.Vad ca nu s-a mai scris de mult, insa eu tot o sa-mi incerc norocul si o sa-ti dau un sfat.In Decembrie brusc, ca si tine, m-a apucat o stare de confuzie amestecata cu stari de voma, dureri de cap, furnicaturi, nu mai vedeam bine, imi venea sa plang tot timpul.Dupa trei zile mi-au trecut insa au revenit exact(exaaact) in aceasi zi! De data asta a fost si mai rau era sa lesin pe strada nu mai suportam.Imi treceau prin minte tot felul de lucruri :poate am tumora, poate am cancer, nu se poate, trebuie sa am ceva!Vazand ca nu ma simt bine, mama m-a dus la neurolog prof universitar.Dansa m-a linistit si mi-a spus ca nu este nimic organic, ci doar pe fond nervos.Intre timp am aflat ca am nevoie de ochelari asa ca mi-am pus.cu toate astea tot ma simteam ciudat, tot aveam in minte ca trebuie sa am ceva! pana intr-o zi cand am spus STOP.Nu mai suportam sa vad cum ma distrug singura.asa ca am zis sa fiu propiul meu psiholog.am stat de vorba cu mine si am inceput sa lucram.si pot sa spun ca am facut progrese.chiar daca mai am f rar senzatiile acelea tot sunt mandra ca aporape am scapat de ele.deci totul este din cap.Trebuie sa lucrezi cu tine, sa-ti spui ca nu ai nimic, si sa incerci(stiu e foarte greu) sa revii la normal.eu aproape am reusit.iti doresc mult succes:)
0
07-04-2012, ora 13:12
mariaiulia00
Nu este medic/terapeut
mariaiulia00
Pff.vad ca nu sunt singura cu aceste simptome...postarile sunt vechi dar sper ca cineva mai intra pe aici sa ma ajute...HELP!
Am si eu aceleasi stari ciudate...Ameteli...apoi stari de confuzie care ma sperie rau de tot...simt cum imi bate inima puternic...Daca cineva ma poate ajuta YM:julie_brown9..
Multa sanatate!
0
24-08-2012, ora 15:38
ionicaapopii
Nu este medic/terapeut
ionicaapopii
Buna! Fiindca astazi un coleg de la serviciu mi-a povestit despre aceleasi simptome am sa impartasesc si cu voi experienta mea.
Acum doi ani dupa ce nu luasem concediu de aproape un an, am inceput sa ametesc si sa simt in permanenta nevoia unui echilibru. Capul imi era tot timpul greoi, aveam dureri in piept, stari similare cu spasmofilia, somn agitat, spasm muscular (ca un fel de sic electric), transpiratii reci, senzatie de apasare pe piept, ganduri negre, si alte simptome care tin de agitare). Asa cum fac toti oamenii, am inceput sa fac analize, adica TOATE analizele. Bineanteles, nu aparea nimic suspect, in schimb m-am ales cu o colectie de pastile, antidepresive and stuff. Am luat o singura data un calman Dormilin sau ceva de genul si m-am simtit si mai agitat dupa... Intr-o seara mergeam pe strada cu prietena si pur si simplu, m-am oprit. Nu mai puteam sa fac nici un pas, pt ca simteam ca pic intr-o prapastie. E greu si de povestit cum ma simteam. Din toti medicii, unul singur mi-a spus ca am manifestari de tulburare bipolara (NU cautati imediat informatii despre asta pentru ca nu veti reusi decat sa gasiti alte simptome si cum banuiesc ca suferiti si de ipohondrie o sa va ganditi numai la asta pana o sa gasiti altceva de care sa va legati ). Intamplarea face ca in acea perioada mi-am luat concediu timp de o saptamana. In acest timp am inceput sa iau o combinatie de miere/propolis/polen/etc si o capsula cu ulei de catina de 3 ori/zi. Ma simteam tot impul obosit dar nu puteam dormi asa ca la ora 10 inchideam totul si ma chinuiam sa adorm dar nu reuseam. Asta a fost in primele zile, pe urma a inceput sa mearga. Dimineata mancam un ou si branza de vaci, la amiaza, obligatoriu o supa si seara piure de cartofi/paste/orez/salate.
Dupa aproximativ o luna de regim de viata prestabilit si mult mai echilibrat, mi-am revenit ca si cum n-ar fi fost. Acum dupa 2 ani a revenit putin starea de nesiguranta dar acum stiu ce sa-i fac. In plus sunt f obosit asa ca astept concediul ;)
Un sfat prietenesc, pe masura ce veti merge la medici si veti vedea ca nu apare nici o cauza de ingrijorare, veti observa ca apropiatii vor incepe sa desconsidere starea dumneavoastra de rau. Mergeti in continuare sa va faceti analizele daca asta va linisteste si nu va pierdeti speranta si continuati sa credeti in evolutia in bine. O parte din stari se accentueaza pentru ca aveti tendinta sa cadeti in depresie, tocmai pentru ca veti crede a nimeni nu va intelege. Daca va ajuta, mergeti la un terapeut, o sa va indrume specializat pentru a iesi din aceasta stare. Daca nu vreti, discutati cu o persoana de incredere. Incercati sa abordati un regim alimentar si o cura cu cele de mai sus, cat mai stabila si o sa vedeti/simtiti cum va este din ce in ce mai bine. Succes in orice demers ati intreprinde si nu uitati ca nu sunteti singuri! All the best! Ionut
0
22-01-2013, ora 22:56
Lil71
Nu este medic/terapeut
Lil71
Buna seara.Am 41 de ani si sunt intr-o situatie disperata. In septembrie anul trecut am avut o stare de lesin, amorteli si furnicaturi in maini si picioare. In cele din urma mi-am revenit dar seara am avut iar un atac, simteam o frica nejustificata ca nu mai pot face fata.Am facut analize de sange, control endocrinologic si nu mi s-a depistat nimic. Starile au continuat mai multe zile plus m-au ingrijorat starile de confuzie.Parca aveam creierul amortit si nu puteam sa mai gandesc limpede.DIn decembrie 2012 parca mi s-a pus o ceata pe cap si o stare de confuzie puternica, memorie slaba si lipsa de concentrare plus o stare de frica nejustificata.Am fost la psihiatru si mi s-a dat zoloft 1 pastila ziua si jumatate anxiar noaptea. Am inceput sa iau tratamentul si sa fac psihoterapie dar nu vad niciun rezultat. Puteti sa ma ajutati cu un sfat?
1
09-05-2013, ora 01:54
selket
Nu este medic/terapeut
selket
Vad ca multa lumea are aceleasi simptome pe care nu si le pot explica, si eu le-am avut si am decoperit ca erau de la antenele GSM de pe bloc, am chemat sa mi se faca masuratori in casa si aparatul aproape ca s-a dat peste cap, nu este de glumit, de la aceste antene se poate ajunge de la accidente vasculare cerebrale pana la cele mai nenorocite boli, daca cautati pe google o sa vedeti cazuri in care s-au trezit cu o gramada de cazuti de leucemie in acelasi bloc, este foarte grav ceea ce se intampla, iar legal sunt foarte multi bani in joc si nu se sesizeaza nimeni, de aceea ori se actioneaza in instanta ori direct distruse dar nu singuri ca sa nu ajungeti la politie, cand este deja vb de o rascoala generala se discuta altfel, pa cand daca este vb de una sau doua persoane atunci se considera direct vandalism.
Nu pot sa bag mana in foc ca si la voi sau marea majoritate ar fi aceasi cauza, ramane sa depistati voi, daca stiti ca aveti pe propria cladire sau pe cele invecinate antene GSM ar trebui sa contactati o firma sa va faca masuratori 'gasiti pe google'.
La mine se manifesta starea prin: ameteala generala si confuzie de parca nu eram fizic in acea locatie, nici nu stiu cum sa explic starea sincer, ceafa daca incercam sa dau capul pe spate, muschiul era atat de incordat ca aveam dureri, cand vorbea cineva cu mine nu intelegeam nimic, parca imi intrau cuvintele pe o ureche si ieseau pe alta fara sa se inmagazineze nimic.stari de nervozitatea aiurea fara motiv, dar cel mai mult ma deruta si speria acea stare de confuzie si ameteala permanenta.
Solutia: multe minerale: magneziu, zinc, etc, discutat cu vecinii iar daca au aceleasi simptome, mers direct in instanta sa se dea antenele jos, iar daca nu se rezolva sau dureaza prea mult, mers si taiate cu FLEXUL.NU ESTE DE GLUMIT, nu va lasati, eu cum mergeam si stateam in alta parte cateva zile imi reveneam cat de cat, cum ma intorceam acasa ma lua iar in 10 minute, cititi pe net cate cazuri sunt si o sa intelegeti gravitatea acestei situatii legate de antenele GSM care teoretic trebuiesc montate la minim 300 m de orice asezamant.
0
09-05-2013, ora 02:28
selket
Nu este medic/terapeut
selket
Pentru admini: va rog sa nu stergeti aceste linkuri deoarece au legatura cu simptomele mentionate mai sus!!!


http://ro.netlog.com/parinteleantenelorgsm_41/blog


http://simonaflorentinapopa.bloog.it/procese-operatori-telefonie-mobila.html
0
22-06-2013, ora 15:34
Beyb
Nu este medic/terapeut
Beyb
Buna.. Acum am tot citit despre simtome si alte cele ca senzati de ameteli, amortirea fetei si confuzie... si parca toate bolile grave ar avea aceleasi aspecte : eu de exemplu eram la un local la mine in oras si ptr cateva secunde parca nu stiam unde sunt..eram constienta ca sunt in Petrila, in local dar parca strada ma facea sa nu stiu exact locul unde se afla acel local.. e greu de explicat aceea traire (senzatie)insa nu a fost ceva de care sa nu mi amintesc cum se intampla in cazul celor care si pierd cunostinta...eram confuza.. cateva secunde..mi sa mai intamplat cu cateva luni in urma...am probleme si cu cefaleea si cu atacurile de panica.Acum am fost la urgenta si mi a zs sa merg la neurologie insa mi e frica sa nu zica ca am ceva tumoare... Sper sa fie ca in cazul celorlantzi care au scris pe forum... :( mentionez ca am avut mult stres pe cap.. si apoi mi a murit si cainele care era o particica din sufletul meu... asta in urma cu 2 luni se fac maine.. :( am avut si ameteli inainte de aceea stare de confuzie dar am luat cateva pastile de calciu cu vitamina d3 si parca mi au trecut...iar medicul de la urgenta mi a prescris magne b6 si complex vitamina B.. nu mi a facut nici o analiza doar glicemia care a iesit 139 mg, si tensiunea care e normala... asta dupa o zi de la incident..:) am fost in trecere pe acolo si am povestit doctoritei ce mi sa intamplat.. Astept sfaturi:)Multzumesc!
0
03-05-2014, ora 10:09
olteanuanamaria
Nu este medic/terapeut
olteanuanamaria
Buna cititi despre lipsa de magneziu si ce simtome da.. ameteli confuzie..multi oameni au lipsa de magneziu si nu stiu! puteti incerca magnerot si vedeti.. nu are ce strica...
0
26-10-2015, ora 19:26
Gabriel982000
Nu este medic/terapeut
Gabriel982000
Salut aceleasi stari le am si eu, , in urma cu ceva timp am fost in spital iar acolo am facut analizele, analizele miau iesit bine apoi mi-a dat drumu acasa in spital am avut o stare adica de speriat cand mia-u facut injecti am transpirat tot patu tremuram mierea ameteala... si dupa cand am ajuns acasa lafel ma simteam tot rau stateam in casa daca ieseam afara mi se facea rau si acuma dupa 2 saptamani tot starile astea le am spasme musculare in tot corpul, ameteali, imi tremura mana, am si un punct negru pe retina "Miodezopsii" ma speri ca o sa mor... Nu stiu ce sa fac :(
0
16-08-2016, ora 16:54
MIMID
Nu este medic/terapeut
MIMID
Buna, cu aproape 1 an in urma au aparut primele semne de dezechilibru. Am fost la neurolog si mi-a da betaserc. Mi-a trecut o perioada, apoi simptomele au revenit. In aprilie am avut mai multe episoade scurte de vertij, pe mine ma supara mai mult starea de ameteala, urmata de dezechilbru, mers in zig-zag. In aprilie am facut o gripa puternica dupa care am ramas cu ameteli si dezechilbre. Am marit doza de betaserc la 2/zi. Am aparate auditive de 4 ani. Am mers la o cliica in Bucuresti si mi-au gasit nistagmus..si au spus ca am deficit vestibular bilateral cu afectare fosa posterioara. Am facut RMN, Doppler carotide si m-am intors pentru reeducare dar dupa teste mi-au spus ca nu mai prezint simptomele initiale, deci sa merg la neurolog. Am facut facut radiografie de cervicala si am coaste cervicale si spatiu ingustat intre vertebre. Am inceput sa am si zile bune, in care merg dret, pot intra in magazine si pot merge drept, dar apoi ametesc din nou si iar apar problemele de echilibru. Am facut exercitii de cervicala, dar ametesc rau de tot, am observat ca daca tin capul in jos ametesc. Am mai luat o cutie de milgamma n...flamexin si midocalm..si am inceput stugeron 3/zi..ma cam adoarme. Nu stiu ce sa mai fac...unde sa mai merg la control si ce medicamente sa iau. Am 15cm 56 Kg, maine imi fac analizele de sange. Am inceput sa monitorizez si tensiunea..care e uneori cam mica si este diferita cea luata pe scaun de cea luata in pat. As dori un sfat. Multumesc frumos.
0
16-08-2016, ora 17:15
MIMID
Nu este medic/terapeut
MIMID
Nu am specificat:
- valoarea tensiunii este de aprox 10.5/7
- am 55 de ani si 156 cm si 56kg.
- am incercat si exercitiile date de la ORL..ma cam ametesc si nu stiu daca sa le ami fac
- iau pastile de clesterol, in rest analizele le voi repeta saptamana aceasta si revin.
0
15-10-2019, ora 23:10
RobertG95
Nu este medic/terapeut
RobertG95
Buna tuturor! Si eu impartasesc acceleasi stari ameteala confuzie care implica stari de anxietate. Mentionez ca toata viata am facut sport dar acum nici in sala de antrenament nu pot sa ma mai duc deoarece ametesc tare si ma sperii. Mi am facut analizele totul a iesit bine maine ma duc la neurologie sa continui investigatiile. Daca este cineneva care s a tratat va rog contactati ma robertghiurca@gmail.com
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •