Amețeli țiuit de ureche etc

09-04-2017
Anca Mo
Nu este medic/terapeut
Anca Mo
De puțin timp am tot mai des amețeli care vin la pachet cu țiuit de urechi, văd in ceata in cel mai rău caz nu mai văd deloc pentru câteva secunde, simt ca ard in interiorul corpului încep sa transpir in câteva fracțiuni de secunda și ori ce zgomot din jur îl simt foarte amplificat. Acum 2 zile am pățit-o mai rău decât in alte dați am avut simtomele de mai sus doar ca la puterea a patra, eram pe strada mi s-a luat vederea am leșinat și am stat inconștient 5 minute După care a venit salvarea am avut tensiunea 7 iar corpul meu era atât de rece încât nici testul de diabet nu putea sa mi-l facă pentru ca nu curgea sânge din deget, nustiu dacă are legătura cu ce am scris mai sus dar frecvent am dureri de spate de omoplații mai ales in zona cefei, se poate sa fie aceste simtome din cauza coloanei cervicale ? Sau este un extra.Va mulțumesc pt un răspuns chiar am nevoie de autor.
( Atunci când ma luat salvarea mi-a spus ca am o anemie m-au internat pt 3 zile dar am plecat pe propria răspundere )
2 comentarii
0
09-04-2017, ora 08:16
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Buna ziua. Putin probabil sa fie de la coloana cervicala. Va recomand un set de analize uzuale si consult de specialitate. Mergeti in prima instanta la medicul de familie si in functie de ce va gaseste va trimite sau nu la alt specialist. PS: simptomele descrise pot fi de la o tensiune ateriala mica, dar trebuie confirmat acest lucru si eventual cautata o cazua. Iar anemia trebuie evaluata/confrmata prin analize de laborator. Sanatate!
0
09-04-2017, ora 13:56
Anca Mo
Nu este medic/terapeut
Anca Mo
Am uitat sa specific ca analizele le-am făcut acum o săptămâna și au ieșit bine doar mici probleme la glanda tiroida. Nici măcar lipsa de calciu nu m-ia ieșit la analize ca sa pot sa cred ca din cauza aceasta am leșinat. Chiar nu știu. O sa ma duc la doctorul de familie mâine pentru a ma îndruma spre niște teste.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •