Ametesc foarte tare daca nu mananc

16-04-2018
Kaminna
Nu este medic/terapeut
Kaminna
Din anul 2009, in urma unei raceli tratate cu antibiotic, am inceput sa am ameteli, simteam in continuu ca o ceata pe ceier.Am fost internata, am facut CT, analize la clinica urechii si concluzia a fost sindrom vertiginos, desi ameteala nu este rotativa.Am facut un tratament homeopat si cativa ani nu am mai avut aceste ameteli.Ele au reaparut acum 3 ani, insotite si de un alt simptom.Daca nu mananc, ametesc ingrozitor!!!Capul este "presat" si greu, vederea in ceata, mers nesigur, tremurat...foarte, foarte ametita. Cu cat mananc mai repede, cu atat trece starea mai repede.Starea asta groaznica se instaleaza in mai putin de 5 minute.Cu cat intarzii mai mult cu masa, cu atat ameteala imi trece mai greu(dureaza si 2 ore).Sunt zile in care pot sa mananc la 3 ore, dar si zile in care trebuie sa mananc din ora in ora, fara sa imi gie goame absolut deloc. De fapt, nu mai cunosc senzatia de foame...mananc de ameteala.Mentionez ca am glicemia dimineata si in cursul zilei intre 79 si 110.Chiar si in timpul crizelor, imi fac dozarea glicemiei si nu este sub 80(de cele mai multe ori este intre 90 si 100...deci nu cred ca este cazul de hipoglicemie.Insulina este 9.5 u/mL si Peptid C 1.77.Nu stiu care este sursa acestor ameteli ingrozitoare, zilnice(de cel putin 3 ori pe zi)...ma chinuie ingrozitor si nu ma mai pot gandi la altceva.Imi desfasor activitatea la servici cu foarte mare greutate si acasa, la fel.Daca mai este cineva in situatia asta, astept pareri.
2 comentarii
0
03-06-2018, ora 19:11
Rumbi
Nu este medic/terapeut
Rumbi
Totusi, revezi analizele pentru diabet. Peste 90 (stiu de la cei din familie) nu e bine. Nu ti le fa acasa, cu aparate care pot avea abtere mare. Fa-le la un laborator.
0
26-09-2020, ora 19:56
Ana4
Nu este medic/terapeut
Ana4
Buna seara. Fix aceleași stări le am și eu de 3 ani de zile doar ca amețeala mea nu a apărut după o gripa.
Amețeala mea este tot ca o ceata pe creier, nu vertij, nu rotit. Nu găsesc nimic care sa ma ajute și nimic in neregula in investigații.
Va rog mult, ați putea sa îmi spuneti care este tratamentul homeopat luat de dumneavoastră ?
Am aceeași problema și atunci când mi se face foame.
Mi-ați fi de enorm ajutor dacă mi-ați Răspunde pentru ca sunteți prima persoana care are stări ca ale mele.
Va mulțumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.