amfetamina

28-03-2007
lolita
Nu este medic/terapeut
lolita
am auzit k amfetamina inlatura senzatia de somn si creste puterea de concentrare asa-i?as dori sa stiu mai multe despre ea si daca se mai gaseste de comercializat.
4 comentarii
0
28-03-2007, ora 00:00
oanax
Nu este medic/terapeut
oanax
E adevarat ca inlatura senzatia de somn. Eu am luat si nu am putut dormi cam 20 de ore. Insa este un drog in primu rand si are si alte efecte: lipsa poftei de mancare, o stare generala rea dupa ce ii trece efectul. Din cate am vazut pe pielea mea puterea de concentrare nu mi-a crescut-o. Si fiind drog nu se gaseste in stare pura in farmacii ci doar in anumite medicamente precum revalid.
0
29-03-2007, ora 00:00
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Draga mea Lolita, fereste-te pe cat poti tu de droguri!!!
Am inteles ca ai de invatat sau de muncit, dar organismul uman nu este ceva de care poti trage cat vrei, somnul este esential pentru refacerea sistemului nervos, a eritropoezei adica innoirea sangelui si in general a intreg organismul.
Eu in urma cu 6 ani am avut fenomene psihotice si am fost nevoita sa iau neuroleptice, iar acum sunt dependenta de Olanzapina fara de care nu ami dorm, iti dai seama ca asta este o simpla doctorie, dar-mi-te un drog?
Dai mai mult randament daca esti odihnita si, inca o data, nu face marea prostie sa devii dependenta de droguri, pentru ca am inteles ca sevrajul este groaznic, si ti s-ar ruina sanatatea rau.
Numai bine si succes!
0
29-03-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
nici eu nu consider k este bine sa folosesti amfetamine pt a-ti mari randamentul.kiar nu te ajuta.si gandeste-te k un drog este un drog.nu0ti poate face dekt rau pe parcurs nu numai psihic dar si fizic...iti poti da peste cap ficat, rinichi si toata ordinea din organismul tau, Mai bine odihneste-te...mananca sanatos...consuma alimente precum miere(si alte produse apicole cu efect energizant) manaca fructe legume multe si iti garantez k nu ai nevoie de prostii sintetice gen amfetamine
0
25-10-2007, ora 00:00
Imprevizibilă
Nu este medic/terapeut
Imprevizibilă
"Si fiind drog nu se gaseste in stare pura in farmacii ci doar in anumite medicamente precum revalid."(oanax)
In ce fel de medicamente?concret
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: consumul de amfetamine

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: