Amigdalita !

22-09-2018
DavidAdr02
Nu este medic/terapeut
DavidAdr02
Buna ziua prieteni de pe forum, respectiv domnilor/doamnelor medici!Stiu, stiu, amigdalita nu este neaparat ceva foarte grav, dar sunt asa, putin curios/poate si alarmat de chestia asta.
Ieri am avut un majorat, dupa care am plecat acasa si aici pentru mine a mai continuat petrecerea, am baut mult rece, am mancat inghetata, prosteli de genul acesta!Numai bine ma trezesc dimineata si aveam amigdalele umflate, in partea dreapta cel mai mult, in stanga nu era chiar asa rau.Si destul de umflate, adica fix sub barbie..Este normal sa ma doara barbia in partea dreapta *unde e amigdalita mai pronuntata*? Gen ma doare daca apas sau trag de ea, in rest nu chiar.E normal asta sau e alta treaba la mijloc?
Multumesc anticipat
1 comentarii
0
24-09-2018, ora 10:07
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Este firesc ca o amigdala inflamata (rosie, edematiata= marita in volum) sa cauzeze durere spontan (pe masura ce isi mareste considerabil volumul), sau doar la compresie sau inghitire ( cand se afla intr-un stadiu evolutiv incipient ). Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: