amorteala degetelor

22-06-2008
ktz22
Nu este medic/terapeut
ktz22
Buna ziua!Va rog sa ma ajutati sa gasesc un raspuns la problema mea: de cateva zile simt o amorteala continua a degetului mic de la mana stanga.Ce ar putea fi?Va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
23-06-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
In general, poate fi vorba despre afectarea nervului ulnar. Incercati sa va menajati bratul stang cateva zile si cel mai probabil va trece de la sine. (Nu va sprijiniti in cot, nu conduceti cu bratul pe marginea portierei, nu sprijiniti inchietura mainii pe suportul tastaturii computerului, nu faceti eforturi etc cateva zile)
Sanatate!
0
14-07-2008, ora 00:00
laura.t
Nu este medic/terapeut
laura.t
dacă amorţeala de la degete nu dispare curând mergeţi de urgenţă la un control neurologic. Soţul meu a avut acelaşi simptom, care s-a agravat pe parcurs şi a fost diagnosticat cu angiom cavernos cerebral care a dus la formarea unui hematom cerebral. a fost operat şi acum e bine
0
17-07-2008, ora 00:00
olgacom
Nu este medic/terapeut
olgacom
Eu am aceeasi problema de patru zile imi este amurtit degetul mic de la mina dreapta insa in primele patru zile era amurtita toata mina iar in a treia zi am depistat ca doar degetul mic.
Probabil ca e din cauza tastei sau a masei pentru computer sunt atit de incomode, mai ales ca in ultemele zile am lucrat mult la el. Am sa incerc sfatul medicului si am sa va scriu rezultatul
0
06-02-2012, ora 13:03
ana maria82
Nu este medic/terapeut
ana maria82
de 6 ani sunt operata de HDL iar acum in urma unor dureri mari fac un tratament cu ketonal 2f i.m pe zi si un diazepam seara dar de 4 zile mi-a amortit ultimele 2 degete de la mana stanga si nu mai trece, ce e mai rau ca nu prea mai am control asupra lor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: