Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?

03-02-2010
Lucianrek
Nu este medic/terapeut
Lucianrek
Buna ziua,

In urma cu 4 zile respectiv Duminica 31 ianuarie am avut febra ridicata, 39, 1 grade, dureri in capul pieptului, dureri musculare, senzatia de gripa. Luni in urma controlului medical facut la doctorul de familie mi s-a spus k problema pleaca de la o infectie in gat, cel mai bine ar fi sa fiu internat, dar totusi am inceput un tratament acasa, k sa nu fiu nevoit sa stau prin spital. Tratamentul l-am inceput marti constand in amoxicilina pastile si injectabil gentamicina, flamexin paraf si tantumverde sparay, fiecare luat bineinteles in perioade diferite.
Temperatua a disparut dar de aseara, dupa ce am facut cea de a doua injectie de gentamicina, am o senzatie ciudata de amorteala in tot corpul, chiar si in falca dreapta, rare intepaturi in ceafa pe partea dreapta, m-a durut cotul stang, furnicaturi la nivelul palmelor si in alte parti ale corpului, senzatie de sufocare si de ameteala, pierderea puterii, o anumita presiune la nivelul capului. Vreau sa stiu daca este un efect secundar al injectiilor sau ce ar putea sa fie ?

Lucian. 23 ani, Ramnicu Valcea
4 comentarii
0
03-02-2010, ora 14:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
De la un singur medicament se obtin efecte secundare sigure, de la 4 diferite de 4 ori mai multe si in plus prin combinatia si reactia chimica a substantelor si efecte necunoscute care nu sunt trecute pe hartia insotitoare. Data viitoare ar fi bine sa tratezi raceala in modul natural: repaus, ceaiuri si remedii naturiste, sau sa mergi la un medic homeopat sau naturist. Cu astfel de tratamente ca daunati 100%, ori ca observati ori ca nu. Raceala si gripa nu se trateaza decat sprea dauna organismului cu medicamente, de de fapt si multe alte boli si se dau medicamente contra la virusi de si se stie ca nu au nici un efect (antibiotice spre exemplu).
Acum ar fi cazul sa o iei cu ceauri (galbenele, salvie) si sa consulti un medic homeopat ca sa vindece ce ti-au facut doctorii.
0
03-02-2010, ora 14:21
Lucianrek
Nu este medic/terapeut
Lucianrek
Scarface, mersi dar eu caut niste raspunsuri, niste rezolvari.. Sa inteleg k rapsunsul la problema mea e k nu am apelat la un doctor homeopat? oare mai pot sa dau timpul inapoi si sa apelez? Deci raspunde-mi doar daca ai o solutie exacta in rezolvarea problemei, gripa nu imi permite nici cautarea unui doctor homeopat. Nu stiu unde, nu am auzit de unu... Deci cam ce as putea sa fac, e de vina tratamentul sau sa fie altceva? simpotele de care vorbesc ce reprezinta??
0
03-02-2010, ora 15:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
De vina e cu siguranta tratamentul dat si simptomele reprezinta numai naivitatea sa crezi ca asa ceva ajuta la boala.
Ti-am dat si rezolvarile la problema ta daca sti sa citesti. Ce fac eu in astfel de cazuri este sa:
a) opresc orice medicamentie indiferent de "specialistul" care mi le-a recomandat
b) beau mult ceai de galbenele si de salvie pt. detoxifiere si mananc migdale si boabe de ienupar de cateva ori pe zi
c) renunt la cofeina, lactate, branza, lapte, carne si proteine si ma hranesc mai multe zile la rand cat mai natural si simplu, cu cereale, legume si fructe proaspete
d) sug cate o granula din remediile homepate Sulfur CH15 (dimineata) si Nux vomicaCH15 (seara) 3 zile la rand si astept sa treaca restul de la sine

Ce faci tu insa este treaba ta. Timpul insa nu se poate da inapoi si nici nu poti vindeca daunele de la medicamente chimice cu alte medicamente chimice.
0
03-02-2010, ora 15:39
Lucianrek
Nu este medic/terapeut
Lucianrek
Multumesc Scarface !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  •