Amorțeală la talpă

02-08-2018
Fighi
Nu este medic/terapeut
Fighi
Bună,

De ceva timp uneori, îmi apăreau amorțeli la piciorul stîng doar, cînd puneam picior peste picior de obicei..
La job, condiționerul e pornit, și mereu mă sufla din partea stîngă. De o perioadă am început să mă ocup cu sportul la lucru și oboseam/transpiram tare ridicînd greutăți, dintre care și pe scaun înclinat, ridicînd în sus halterele. Făceam asta des cu condiționerul pornit, din păcate..

Dureri erau cînd mă culcam în pat uneori, tot spatele mă durea cîteva secunde...

Am fost la mare, tot okay, nici o problemă, m-am întors înapoi la lucru și apoi iar s-a început, acum foarte tare, simt mai pronunțat comparativ cu simțeam puțin uneori. Deja încerc să fiu mai atent cu sportul... Însă amorțeala la picior e mai pronunțată, cînd stau pe scaun, cînd pun picior peste picior...

Cînd mă culc tot simt, nu-mi pot găsi locul din cauză că încerc să mă culc cît mai drept da oricum simt amorțeala.

Cînd mă trezesc, parcă tot okay, nu simt nimic, și apoi iar dacă stau prea mult întins sau așezat simt durere.

DAR CÎND MERG, TOT E OKAY, nu am dureri, nimic..

Doar amorțeli cînd stau ajezat prea mult.. sau culcat... ele-s încete, iar apoi cîte puțin dacă stau așa, parcă uneori e mai rău, uneori e mai bine, mereu caut o poziție a piciorului mai comodă.

Din păcate lucrez pe staun, la calculator...

De ieri, am început să simt un pic și la mîna stîngă... Mîna dreaptă tot okay, piciorul drept tot okay, la spate nu am dureri de fel... Mereu era condiționerul pornit la lucru... Și de o perioadă luuungă, simt că sunt răcit, da nu tușesc, nu strănut, doar simt în mine de parcă-s răcit.. Mucii sunt de culoare închisă, la gît simt de parcă glandele vor să crească, da nu am dureri nimic, dar simt de parcă-s răcit..

Ce pot să fac ? Am impresia că m-a tras TARE curentul... Să mai fac sport ? pot să fac cu halterele jos culcată pe spate ? așa voi folosi doar pușchi mîinilor și a pieptului în mare parte... Pot face flotări ??

Vreau tare să continui să fac sport, și poate este ceva medicamente...

Azi am încercat să fac gimnascită la spate, gimnastică corectă, pentru a îndrepta problemele cînd mușchiul se anină ne nerv, așa, exerciții pentru a îndrepta spinarea, și am impresia că-s foarte folositoare. La bară stau întins, cu vîrful picioarelor pe podea, încet îmi întint spatele de jos, apăsînd cu mîinile
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: