amorteala mana dreapta

16-08-2010
LouLoudi
Nu este medic/terapeut
LouLoudi
Eu de cand ma stiu am foarte bolnavicioasa. De ce? Explicatia doctorilor a fost : cand ai fost mica ai avut convulsi si ai si probleme cu tiroida. Este posibil? Sau doar corpul meu are imunitatea scazuta?
De fapt eu am aceasta nelamurire. Acum 2 luni m-am trezit cu durere in umarul drept...ca si cum as fi dormi aiurea. Am stat asa si pe zi ce trecea devenea mai rau. Am fost la spital si anume floreasca - cu ideea ca este un spital bun. Am pe cineva acolo si mereu am fost ingrijita bine exceptie data asta. Explic ce am, ma trimite la ortopedie si dupa ce sunt consultata in sictir mi se spune ca am gresit spitalul. Eu ii explicam domnisoarei doctor sa imi faca ceva ca ma doare si am examen a doua zi si ea o tinea pe a ei: nu pot sa iti dau scutire de scris. Asta intelesese ea! Dupa o radiografie mi se spune: ti-ai luxat umarul in somn. Eu nu ma lovisem...nimic. Mi se da un tratament cu pastile pentru dureri si diclofenac. Si sa imi pun o fasa pentru o saptamana dar sa imi pun singura ca doctorul era prea ocupat si cu raspunsul ca nu stie. CIUDAT! A trecut durerea dar in momentele in care scriam mai mult la calculator sau luam cu mana dreapta ceva mai greu decat o cana de apa imi tremura mana. De doua zile iar ma doare dar: ametesc, uneori am impresia ca ma sufoc, ma inteapa rau in ceafa si ma simt ca si cum imi strange cineva mana si daca stau cu ea nemiscata imi amortesc degetele. Am ajuns sa ma musc ca sa fiu sigura ca mai simt. M-am intepat si cu acul si sincer nu prea simt. M-am dus iar la spital la universitar - poate poate. Povestesc si ma trimite la ortopedie. Povestesc iar si imi spune: din cauza amortelii este de neurologie. Va trebuie trimitere de la medicul de familie ( eu nu am medic decat pe cel de la camin) ca sa va primeasca si m-a trimis frumusel acasica. Exact cum m-am dus. Abia am dormit. A mai patit cineva asa ceva? Ma refer cu mana. Eu ma duc sa imi fac rost de trimitere insa tatal meu cand a patit asa ceva a facut pareza. Sunt speriata rau. E vorba de o mana, mana dreapta pe care o folosesc la aproape orice. Cand eram mica eram stangace dar nu m-au lasat parintii, acum mi-ar fi fost bine sa pot sa scriu cu stanga. Daca incerc orice incepe sa tremure si nu am control asupra mainii( ma refer la dreapta). VA multumesc si iertati-mi toata polologhia.
1 comentarii
0
16-08-2010, ora 17:28
LouLoudi
Nu este medic/terapeut
LouLoudi
Am fost la medicul de familie si mi-a scris pe biletul de trimitere : parastezie mana dreapta si cefalee. Maine ma duc la neurolog.la Badagsar. Sa vedem ce o mai fi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •