amorteala parte stanga

30-01-2012
anviorica
Nu este medic/terapeut
anviorica
As vrea sa descriu o problema ce isi are inceputul aprox. acum 3 ani. Am 33 de ani, 68 kg la 1.61 m, fara probleme de sanatate. De trei ani a inceput sa am doara piciorul stang, respectiv genunchiul. Mi-am facut radiografie si rmn, am fost si la reumatolog, urolog, ginecolog, dar toti spun ca nu am nimic la genunchi. Mai nou ma doare piciorul cu totul, mai ales la efort, carat, ba chiar si mana stanga imi amorteste noaptea. Cand am dureri de cap sunt tot pe partea stanga. Nu iau medicamente pentru nimic, analizalae mi-au iesit mereu bune. Spatele nu ma doare, la rinichi nu am nimic. Ce credeti ca ar putea fi si mai ales ce fel de medic sa mai consult?
1 comentarii
0
30-01-2012, ora 16:00
Psih.Monica ION
Identitate neconfirmată
Psih.Monica ION
Atunci cand organic nu apar disfunctii trebuie cautat somatic.(psihosomatic).Acest lucru presupune sa stati de vorba cu un psihoterapeut specializat in psihosomatica, fiecare suferinta spune ceva.
Va recomand sa analizati daca exista in viata d-vosatra o persoana de sex masculin pe care nu ati acceptat-o, careia nu v-ati supus. e de discutat si e bine sa fie personal si confidential.
numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.