amorteala partea dreapta a capului si durere ochiul drept

19-03-2012
ddddddddddddd
Nu este medic/terapeut
ddddddddddddd
buna ziua,

nu stiu daca o sa reusesc sa descriu cea ce traiesc pt ca e destul de greu de descris in cuvinte, practic nici eu nu stiu ce simt exact. de aprox. 1 an am o amorteala foarte frustranta si ciudata pe toata partea dreapta a capului care uneori se transforma intr-un fel de durere(ceva ca si cum mi s-ar bloca ceva acolo, f ciudat) si cel mai groaznic o durere a ochiului drept, mai ales atunci cand il inchid, simt ca un fel de arsura. ochiul mi-l simt foarte obosit si foarte somnoros si senzatia este ca si cum cineva m-ar trage de spranceana dreapta in sus. uneori(destul de des) ma doare pielea din jurul si mai ales din stanga ochiului, exact zona in care am cearcane. este oribil, nu mai reusesc sa ma gandesc la altceva decat la lucrul acesta. Si pe deasupra parca uneori ma afecteaza si psihic, uneori parca ma simt ametit, ca si cum nu as fi dormit de foarte mult timp. la recomandarea medicului neurolog, mi-am facut RMN si ecografie oculara, consultatie oftalmologica, care au iesit normale plus ca mi-am rezolvat unele probleme stomatologice care le aveam pe acea parte. am luat carbamazepina si diclofenac dar situatia nu s-a schimbat cu mult. dupa, am luat detamexazona injectabil, si pe parcursul tratamentului parca am simtit unele inbunatatiri ale situatiei, dar totul a revenit in scurt timp la normal. nu stiu ce sa mai fac, sunt disperat total. viata mea este cel mai mare calvar posibil. daca cineva m-ar putea ajuta cu un sfat sau niste indicatii, i-as fii foarte recunoscator.
va multumesc.
2 comentarii
0
19-03-2012, ora 17:12
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Vezi sa nu ai cumva sinuzita. Nasul comunica cu ochii prin canalele nazo lacrimale.
Poti face un exudat nazal cu antibiograma.
Deasemenea, ar mai trebui sa faci o analiza ka sange, sa vezi daca nu este cumva predispus sa faca trombi.
Analiza se numeste - Timp Quick, timpul de protrombina. Poti face si INR, ca sa vezi cat de fluid este sangele.
La Cardiologie ai fost? Poate ai tensiunea mica sau prea mare.
Nu bea bauturi acidulate, sucuri cumparate - iti pot accentua durerea de cap.
Poate ar fi bine sa mai ceri o a doua parere si unui alt medic neurolog specialist.
Mai cauta si pe la masele, poate nu a fost bine executata lucrarea si daca nu ai nerv, o sa tot iti faca probleme pana se umfla si vezi exact de unde este.
0
19-03-2012, ora 19:01
ddddddddddddd
Nu este medic/terapeut
ddddddddddddd
Am facut si analize la sange in urma cu un an si ceva si singura problema era la magneziu(0.67 parca). Tensiunea tot atunci si nu imi aduc aminte sa imi fi zis ca e ceva in neregula. Cu inima, intradevar, am avut ceva probleme, in sensul ca tot aveam niste palpitatii si simteam ca e ceva aiurea acolo, dar acuma nu e chiar asa. Mai tin minte ca tot in perioada in care au inceput problemele imi amorteau noaptea mainile, in special stanga, incepand de la degetul mic. Oftalmologul mi-a zis atunci ca ar putea fi "un fel de reumatism" si sa imi fac radiologii la incheieturi(care intradevar ma dureau), dar reumatologul a zis ca nu are rost pt ca sunt prea tanar(26 ani) sa am probleme. Cand am avut primele probleme(un fel de durere in partea dreapta sus a capului) respectivul neurolog mi-a scris reteta cu Vitamax, Magne B6, ?Nimesil?, si mai la sfarsit, Diclac gel de la care tin minte ca mi-am mai revenit. Acuma mi-am luat iar Diclac gel, nu stiu ce sa zic, poate e o prostie, dar ma gandeam ca rau nu are cum sa imi faca. Nu stiu ce sa mai fac, in ultimii 12-13 ani nu am calcat in spitale, deci nu sunt o persoana bolnavicioasa, si acuma.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.