amorteli ale mîinii drepte (degete) si ale piciorului drept (degete)

21-05-2014
catod
Nu este medic/terapeut
catod
de cateva zile am amorteli ale degetelor de la mana dreapta dar si de la piciorul drept, zilnic, cu mici pauze cand nu mai am, iar cateodata am acelasi lucru si pe partea stanga, mana si picior, insa atunci nu mai am pe partea dreapta.ce sa fie?
4 comentarii
0
22-05-2014, ora 10:47
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Va recomand sa faceti un set de analize uzuale, inclusiv calciu, calciu ionic si magneziu, si sa mergeti la o consuktatie la neurologie.
0
22-05-2014, ora 12:06
catod
Nu este medic/terapeut
catod
am facut un set de analize complet plus RMN, dopller, CT, sange(analize complexe ptr a vedea daca nu e ceva ereditar)si multe altele.Nu am spus de prima data ptr a vedea un raspuns general, la ora aceasta am o medicamentatie dar e cu scopul de a preintampina nu de a repara.Medicamentele nu au nici un efect...si trebuie sa le iau toata viata...
0
23-05-2014, ora 17:03
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Ati spus ca amortelile sunt de cateva zile. Ati facut toate acele analize in aceste cateva zile? Si consult neurologic? Care a fost concluzia neurologului? A gasit si tulburari obiective de sensibilitate? Cum erau Reflexele (ROT)? Dar functia motorie? Ce varsta aveti? Alte probleme de sanatate? Cat a iesit VEM la analize? Nu se poate da un raspuns general legat de amorteli pur si simplu. Trebuie luate in calcul mai multe date. Trebuie sa descrieti exact ce zona amorteste. Care dintre degete? Aveti si dureri? Aveti probleme cu coloana vertebrala?
0
23-05-2014, ora 18:20
catod
Nu este medic/terapeut
catod
Am facut un set complet de analize : dopller vascular, CT, RMN cerebral, ECO transesofagian şi toate sunt ok. Diagnosticul este DE ACCIDENT VASCULAR ISCHEMIC TRANZITORIU, dar acest diagnostic a fost pus in urma relatarilor mele, nu dupa terminarea investigatiilor. Mi s-a rec o medicatie pentru toata viata : prestarium, metropolol, aspenter, gabapentina. Îmi este greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca de la aceasta varsta voi fi dependent de pastile.
as vrea sa stiu daca exista si alta solutie. am 43 de ani.multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: