analiza sumara de urina

13-02-2008
dteo
Nu este medic/terapeut
dteo
Va rog, sa ma ajutati in legatura cu descifrarea examenului sumar de urina al fiicei mele de 9 ani: PH: 5; Densitate: 1025; Proteine: pozitiv; Nitriti: Pozitiv; Glucoza: negativ; Corpi cetonici: negativ; Urobilinogen: negativ; Pigmenti biliari: negativ; Eritrocite: 300/uL (<=17/uL); Leucocite: 720/uL (<=28/uL); bacterii 89/HPF (0/HPF); Celule epiteliale superficiale: 2/uL (<=28/uL); HPF= camp microscopic cu marire 400x; urmeaza sa primesc urocultura. Va multumesc!
2 comentarii
0
13-02-2008, ora 00:00
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
e o afectiune renala pentru ca prezinta urme de proteine inurina.e posibil sa fie o glomerulonefrita postinectioasa la virsta asta.a avut probleme cu un streptococ in git?
0
13-02-2008, ora 00:00
dteo
Nu este medic/terapeut
dteo
Va multumesc frumos! De cand s a nascut, a avut rosu in gat, fara sa se poata preciza cauza, a racit foarte des, si de doua ori pe luna, pana la varsta de un an si jumatate. doctorita de familie ne a spus ca totdeauna va avea in gat mai rosu decat este normal. nu s a descoperit vreun streptococ niciodata, desi am facut multe analize. acum raceste rar, banuiesc ca a ajutat mersul anual la mare. pana la 4 ani, urina foarte rar, uneori o data pe zi, desi consuma lichide si manca bine, am consultat medici si am facut variate analize, unele dintre ele traumatizante.atunci i s a pus diagnostic de infectie urinara, desi valorile din analiza nu indicau acest lucru. am fost si la psiholog, si in final, s a dat acest "verdict" de infectie urinara. am facut tratamentul prescris, dar nu a urinat mai des. m am chinuit asa pana la 5 ani si ceva cand am scapat de aceasta problema, dar nu stiu cum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: