analize imunologice | Forumul Medical ROmedic

analize imunologice

13-04-2018
Ana)
Nu este medic/terapeut
Ana)
In urma efectuarii analizelor imunologice mi-a iesit citomegalovirus Igg pozitiv Igm negativ si herpes simplex Igg pozitiv Igm negativ, restul analizelor toate negative. Ajutati-ma va rog nu am avut niciodată asa simptome, in copilarie am avut ceva bubite pe o periodata scurta de timp da medicul a zis ca e eczema si dupa tratament nu am mai avut niciodată!!! Daca rămîn însărcinată care sunt riscurile???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

13-09-2017, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
Pacienții Proctoline se bucură de tratamente fără anestezie generală, fără operație chirurgicală, fără durere și fără internare. Experiența de 20 ani în România și peste 30 de ani în lume ne recomandă! Ne tratăm pacienții cu discreție și respect. Detalii aici
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK