analize in a patra luna de sarcina

10-07-2012
simonadumitru
Nu este medic/terapeut
simonadumitru
Buna tuturor inca o data;bebelusul meu are acum 18 saptamani, este bine, atat el cat si mamica lui;saptamana trecuta am facut un set de analize:o hemoleucograma completa, unde hematiile aveau valoarea 3, 94;leucocite-11, 17; volum mediu eritrocitar-89, 8;trombocite-367;limfocite-15;neutrofile-76, 5;monocite-4, 7;VSH-20;uree serica-15;calciu ionic seric-3, 70;calciu seric total8, 39;leucocite in urina-3-4;celule epiteliale-5-6;hematii-2-3;
Am enumerat doar o parte, acea parte care ma cam deranjeaza.
Analizele facute in primul trimestru au fost foarte bune, insa acum apar ceva diferente.De aici pleaca si mica ingrijorare si acum intreb un specialist:este posibil sa fie atat de proaste rezultatele din cauza sarcinii???Mentionez ca nu am avut parte de de stari de voma, de ameteli in primul trimestru de sarcina, am mancat tot ce am poftit, in greutate am luat 6 kg, asa ca bebelusul meu a avut resurse, ca si mine de altfel;ma simt bine in continuare, dar iata ca analizele nu sunt pe masura, rog un raspuns.Va salut !!!!!!!Sarcina usoara si bebei sanatosi.
3 comentarii
0
10-07-2012, ora 15:16
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Ce ar fi indicat este o cura de multivitamine, mai ales Calciu. Ar fi de investigat leucocitele in urina- proba de urina, la analize. Intrebarea este, va deranjeaza ceva, cand urinati? Urinati des? Din ce ne-ati scris ar putea fi o cistita, dar ramane de investigat cu medicul dvs OG. Aceste rezultate sunt din cauza sarcinii pt ca fatul isi trage substantele necesare (Calciu spre ex) si de aici deficitul. Discutati cu medicul care va urmareste sarcina si urmati tratamentul prescris de catre acesta. Sanatate!
0
10-07-2012, ora 15:34
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Draga Simona,

Nu vad absolut nimic in neregula cu analiza ta (desi Hemoglobina nu apare). Pe de alta parte, scopul doctorului este sa trateze fiinte umane si nu analize. Asa cum bine precizeaza colegul, te deranjeaza ceva? Daca nu, atunci iti recomand sa iti iei in continuare vitaminele de sarcina (acid folic, fier si calciu) si sa nu te mai stresezi.
Toate cele bune.

Dimitrios Harisis MD
Specialist Obstetrica Ginecologie
Famagusta General Hospital
Cyprus
0
10-07-2012, ora 17:46
simonadumitru
Nu este medic/terapeut
simonadumitru
Hemoglobina-11, 9;intr-adevar urinez des, dar fara senzatii de durere, usturime;am scris de analize pentru ca pana ajung la doctor doream sa ma linistesc cumva si am apelat la forum;am un program de lucru incarcat, iar programarea la doctorul meu ginecolog o am abia peste o saptamana(asta datorita si nr-ului mare de pacienti pe care il are).Vitaminele le iau in continuare, de altfel si acidul folic, omega 3.Sper sa fie bine in continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Teste în timpul sarcinii (obligatorii, opționale, recomandate)
  • Analize și investigații în timpul sarcinii
  •